La Vanguardia (Català-1ª edició)

Conservas Ortiz, l’amor per la mar en conserva

-

Conservas Ortiz porta més d'un segle compromesa amb la tradició per a omplir la teva taula de sabor.

Les conserves de peix són una opció molt bona, saborosa, saludable i combinable amb altres aliments, la qual cosa ens permet elaborar receptes molt diferents i delicioses. Però no totes les conserves són iguals. Si busques un sabor exquisit i inconfusib­le, hauries d'optar per una marca el principal propòsit de la qual sigui oferir un producte d'alta qualitat, cuidant cada pas de la seva elaboració, i Conservas Ortiz és una d'elles.

El camí que els ha portat de ser una petita empresa de conserves de la costa basca fins avui passa per cinc generacion­s de la família Ortiz, cap al 1891 va començar a escabetxar bonítol del nord a Ondarroa, Vizcaya.

La companyia basca porta més de 130 anys dedicant-se a l'elaboració de conserves de peix, treballant de manera artesanal, cuidant sempre l'origen del peix, les arts de pesca i la frescor del peix.

Per a garantir la millor qualitat i el millor sabor, totes les seves especialit­ats s'elaboren seguint processos tradiciona­ls molt estrictes que han creat l'essència i la filosofia d'aquesta marca.

Els productes de Conservas Ortiz són ideals per a qualsevol moment. De la llauna al plat i d'aquí, a gaudir d'un menjar saborós i saludable. Ja sigui com a aperitiu, gaudint d'un pícnic en el camp o de pica-pica a la platja o amb amics; una llauna d'Ortiz serà la teva millor aliada per a realçar les teves receptes preferides.

Desenes de receptes a la seva web

Mantenir una dieta equilibrad­a i saludable sense renunciar al sabor pot ser molt fàcil si es busquen els ingredient­s indicats. Conservas Ortiz t'ofereix els productes que podran ser els teus grans aliats durant aquesta primavera-estiu al moment de preparar aquestes delicioses receptes.

La nova web d'Ortiz està plena d'idees pràctiques, de receptes per a cada moment. Canapès, buddha bowls, empanades, amanides, torrades, truites, tacos i fins i tot tàrtars; una infinitat de plats que combinen perfectame­nt amb l'àmplia varietat de conserves de la marca. Dona-hi un cop d'ull i podràs preparar deliciosos i saludables plats per aquesta temporada.

Saboroses, saludables, fàcils i pràctiques; així són les receptes que ens presenten les conserves més famoses del nord.

Selecció Conservas Ortiz

La Selecció de Conservas Ortiz està protagonit­zada per les conserves premium d'Ortiz, Bonítol del Nord en Oli d'Oliva, fregit en escabetx i reserva de família, al costat de les seves delicioses Sardines en oli o les picantonas i el tradiciona­l Marmitako. A més, podràs donar-li un toc encara més gourmet al teu aperitiu amb les Mini Xapates d'Espiga Blanca, Caviaroli i Vinagre Balsàmic de Mòdena Ortalli La Vedetta. I porta't també un obre pots exclusiu i una ampolla de Vermut Miró Reserva.

La Selecció Conser vas Ortiz, tradició pesquera per al teu aperitiu més gour met està disponible a gourmetlav­anguardia.com o telefonant al 935 500 105.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain