La Vanguardia (Català-1ª edició)

Lieke Martens deixa plantat el Barça i es decanta pel PSG

- E!"R#E $O#$E%O &#&'S &RT(

Lieke Martens no continuarà al FC Barcelona. La futbolista neerlandes­a, que acabava contracte el 30 de juny, ha decidit abandonar el club català i marxar a París. Segons ha pogut saber La Vanguardia, la jugadora va anar ahir a la capital francesa per signar el contracte amb el PSG per a les pròximes tres temporades, fins al 2025, amb un salari que aproximada­ment doblaria el que percep a Barcelona. L’oficialitz­ació encara haurà d’esperar uns quants dies, fins que es completin tots els tràmits, una cosa que no s’espera que passi fins a la setmana entrant.

En les últimes hores s’havien disparat els rumors que parlaven d’una possible renovació, però les seves llàgrimes a la celebració de la Copa de la Reina a Alcorcón ja semblaven un comiat. És cert que el club blaugrana li va oferir un any més de contracte, prorrogabl­e a un altre més, una petició expressa de la jugadora, que preferia anar any a any. Però Martens no va arribar a contestar a l’oferta i s’ha acabat decantant per un suculent contracte de tres anys a l’equip francès.

La futbolista, de 29 anys, deixa el club al qual va arribar el 2017, quan es va convertir en el primer fitxatge estrella d’un Barça que feia els primers passos en la profession­alització de la secció. La seva incorporac­ió va ser un dels encerts més importants de la direcció esportiva del Barcelona, firmant l’operació abans que l’holandesa despuntés amb la seva selecció, es proclamés campiona de l’Eurocopa amb els Països Baixos i fos nomenada la millor futbolista del torneig.

Aquest estiu, i després d’una altra Eurocopa en què espera brillar, posarà rumb a París amb l’objectiu de competir contra el totpoderós Olympique de Lió, vigent campió de la Champions i de la Lliga, i un dels equips més premiats d’Europa. Serà en un club esquitxat per la polèmica. A més del cas Hamraoui, encara sense aclarir i que ha fracturat el vestidor, el seu entrenador, Didier Ollé-Nicolle, ha estat apartat del càrrec mentre l’investigue­n per “fets i comentaris inapropiat­s” amb algunes jugadores.

 ?? DA I DU ?? Llàgrimes de Martens a la Copa
DA I DU Llàgrimes de Martens a la Copa

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain