La Vanguardia (Català-1ª edició)

Shakira i Piqué, camins separats La cantant i el futbolista posen fi al seu amor després de dotze anys i dos fills

- !"#$%&'("

Ningú no es podia imaginar quan Piqué celebrava els seus gols assenyalan­t amb els dits dos dosos –ell i Shakira fan els anys el dia 2 del mes 2 (febrer)– que l’any 2022 en comptes de portar-los sort seria el del seu final com a parella. Després d’una setmana d’inacabable­s

“Pel benestar dels nostres nens, que són la nostra màxima prioritat, demanem respecte a la privacitat”

rumors de crisi entre la cantant i el futbolista, a la fi, ahir, va arribar la ratificaci­ó. “Ens sap greu confirmar que ens estem separant. Pel benestar dels nostres nens, que són la nostra màxima prioritat, demanem respecte a la privacitat. Gràcies per la vostra comprensió”, assenyalav­a un breu comunicat que van divulgar conjuntame­nt.

Després de dotze anys junts, Shakira, de 45, i Gerard Piqué, de 35, emprenen camins separats en el terreny sentimenta­l, perquè sempre continuara­n units pels fills que tenen en comú, en Milan, de 9 anys, i en Sasha, de 7, i que són ara la seva prioritat.

La confirmaci­ó de la ruptura arriba després d’uns dies de rumors en què alguns mitjans apuntaven en una direcció: una infidelita­t del futbolista del FC Barcelona, el qual relacionav­en amb una jove amb qui se l’havia vist de festa a la nit barcelonin­a. També havia transcendi­t que últimament Piqué freqüentav­a alguns reservats de discoteca amb companys com Riqui Puig. Això mentre Shakira, que acaba de rebre un altre cop, ja que haurà d’anar a judici acusada de defraudar 14,5 milions d’euros a Hisenda, s’escapava a Eivissa amb els nens i una amiga. Un altre detall que va posar en alerta sobre una possible separació va ser el fet que fa uns dies es veiés el futbolista arribant a la casa

Piq é i Shakira, a dalt, el 2019, a l’Open dels Estats Units ai , la parella es !stra des" #er ada en n $!n$ert d’ella el 2011 l’esq erra, la parella a els se s d!s #ills, (ilan i Sasha, el 201)

No era un atac d’ansietat

Sha" kira %a a$! pa" n&ar el se pare a l’h!spital per na $ai' da, a s!ta

 ?? SplashNews.com / GTRES ?? Mirades còmplices
Nits de passió %am&lia de 'uatre
SplashNews.com / GTRES Mirades còmplices Nits de passió %am&lia de 'uatre
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain