La Vanguardia (Català-1ª edició)

Shakira, ‘divorciada’ en fugida

L’artista és “fora del país recuperant-se”, segons la seva germana Lucy

- ELEN ELL BONcelonO

La separació de la Shakira i Piqué, “una de les parelles més destacades dels mitjans de comunicaci­ó”, així els ha descrit el diari britànic The Sun, ha copat titulars en tota la premsa internacio­nal. Saber on és la Shakira en aquests moments centra l’atenció de la premsa rosa. Des que va esclatar la bomba, mitjançant un comunicat, cap dels dos protagonis­tes no s’ha deixat veure. Programes del cor com ara Socialité situen la cantant a la República Txeca, precisamen­t amb Gerard Piqué, on haurien anat junts amb els seus fills a un torneig de futbol en què participav­a en Milan, el més gran, de 9 anys.

La germana de l’artista, Lucy Mebarak, s’ha convertit en la improvisad­a portaveu de la intèrpret de La tortura en l’arribada a Espanya. La colombiana hauria arribat a Barcelona per estar amb el seu pare, William Mebarak, de 90 anys, que es troba convalesce­nt d’una important caiguda que va patir el 28 de maig i que el va portar a l’hospital, com va explicar la mateixa Shakira a les xarxes socials, per aclarir que aquell dia ella no va patir cap atac d’ansietat, com havien afirmat alguns mitjans.

La Lucy assegura que la cantant “està recuperant-se fora del país”. La cantant, que després de dotze anys amb Gerard Piqué no va arribar a casar-se, podria

La cantant podria instal·lar-se aquest estiu a la casa de Miami amb els seus fills i els seus pares

instal·lar-se aquest estiu a la casa de Miami amb els seus fills, que ja acaben el curs escolar, i els seus pares. Algunes fonts van més enllà i asseguren que la Shakira, que haurà d’anar a judici acusada de defraudar 14,5 milions d’euros a Hisenda, no vol continuar vivint a Barcelona.

Piqué, que ja ha començat les vacances, podria tenir plans per fer una escapada a les Maldives amb el seu amic Riqui Puig. Tot i que s’espera que torni el 17 de juny per anar al casament del seu company d’equip Jordi Alba, a la localitat sevillana El Viso del Alcor. ●

 ?? LaIC VErcrCE / cFP ?? € la catifa vermella del festival el mes passat
LaIC VErcrCE / cFP € la catifa vermella del festival el mes passat
 ?? IrSecGEcM ?? Una e  re  a a  ane  are a an  !"e re . €mb els seus fills eK ‚ilaK, de ƒ aK„s, i eK Sasha, de
IrSecGEcM Una e re a a ane are a an !"e re . €mb els seus fills eK ‚ilaK, de ƒ aK„s, i eK Sasha, de

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain