La Vanguardia (Català-1ª edició)

Simone, la filla lluitadora de la Roca

La primogènit­a de Dwayne Johnson es prepara per debutar a la lliga WWE

- BEGOÑA CORZO SUÁREZ

Simone Johnson, la filla gran de l’actor i deu vegades campió mundial de lluita lliure Dwayne la Roca Johnson, està decidida a convertir-se en una superestre­lla del quadrilàte­r. La jove, de 20 anys, té un contracte amb la companyia de lluita lliure WWE i ja ha triat el nom amb què vol ser coneguda en aquesta disciplina: Ava Raine

Justament, l’elecció del seu sobrenom de lluitadora li ha valgut a la Simone crítiques dels fans de la Roca, queixosos perquè no té relació amb el nom artístic del pare.

Ella ha demostrat que és una dona amb caràcter tuitejant: “Probableme­nt semblo un disc ratllat, però no entenc per què les persones que són retratades com a individus separats del seu cognom són un tema tan candent. Un nom no desacredit­a cap èxit anterior de cap família”.

I la seva és una família molt vinculada amb aquest espectacle que combina discipline­s de combat i arts escèniques. Quan pugi al ring, es convertirà en la quarta generació de lluitadors dels clan, després del seu bes

Si*one Johnson té una gran se*blança física a*b el seu pare, a qui ara vol e*ular participan­t en co*bats de wrestling a*b el sobreno* d’Ava Raine avi, High Chief Peter Maivia, el seu avi Soulman Rocky Johnson i el seu pare, la Roca, que es va retirar el 2019 de la competició wrestling, de la qual va ser deu vegades campió mundial.

L’intèrpret de Fast & Furious i les seqüeles de Jumanji, i que és també l’actor més ben pagat del 2022, s’ha mostrat encantat amb la vocació de la seva filla: “La Simone s’està preparant molt bé i la seva feina ja ha començat. És un honor que la meva filla vulgui seguir els meus passos, però encara més important que seguir els meus passos, que sona a clixé, en realitat vol crear i obrir el seu propi camí, que és l’important”.

La Simone és fruit del primer matrimoni de l’actor amb Dany García, culturista profession­al i empresària i fundadora de l’agència de màrqueting The Gracia Companies. L’exparella va estar casada entre el 1997 i el 2008. La Roca té dues filles més, Jasmine i Tiana, amb la seva segona esposa, Lauren Hashian, cantant i productora musical.

L’aspirant a lluitadora, que fa 1,78 metres, també està interessad­a a ser model, per això va fitxar amb l’agència IMG Models. També va ser ambaixador­a a la gala dels Globus d’Or del 2018, com al seu dia ho van ser les tres filles de Sylvester Stallone, Sophia, Sistine i Scarlet. Llavors Simone es va associar amb GlobalGirl, una organitzac­ió que es dedica a empoderar les dones joves de comunitats desfavorid­es i donar-los les eines que necessiten per aconseguir els seus objectius profession­als.

A més de la lluita lliure, a Simone Johnson li encanta passar temps amb amics, viatjar i documentar la seva vida a les xarxes socials. ●

La jove, de 20 anys, vol seguir els passos del seu besavi, el seu avi i el seu pare en el wrestling

 ?? EVAN AGOSTINI / GTRES ?? Vocació familiar.
EVAN AGOSTINI / GTRES Vocació familiar.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain