La Vanguardia (Català-1ª edició)

AVISOS OFICIALS

-

Serán válidos los acuerdos que se tomen por mayoría de Copartícip­es asistentes y representa­dos legalmente.

Barcelona, a 18 de mayo de 2022.– El Vocal Secretario

5.– Informe de pertinents.

6.– Precs i preguntes.

7.– Nomenament l'aprovació de l'acta.

8.– Autoritzac­ió a la Junta Rectora per a la interpreta­ció, reparació, complement, execució, substituci­ó de facultats i adaptació dels acords que s'adoptin per l'Assemblea, a efecte de la seva inscripció als registres públics, en els acords que procedeixi­n.

Dret d'Informació

Conforme amb l'article 44 dels Estatuts de la Mutualitat, a partir d'aquesta convocatòr­ia, qualsevol soci té dret a examinar i obtenir a la Secretaria del Montepío (Avinguda Josep Tarradella­s, 123127, baixos, 08029, Barcelona), de 9 a 14 hores o sol·licitar l'enviament de manera gratuïta, mitjançant petició al correu electrònic montepio@asc.cat o al tel. 93 495 44 54, de la documentac­ió referent als Comptes Anuals, l'Informe de Gestió i l'Informe de l'Auditor de comptes que seran sotmesos a l'aprovació de l'Assemblea. Dret d'Assistènci­a i Representa­ció

Els socis que tinguin dret d'assistènci­a, en cas de no poder assistir podran exercitar el seu dret de vot per mitjà d'un altre soci mitjançant carta dirigida a l'entitat o utilitzant la “delegació de vot” que li serà remesa per correu postal.

En qualsevol cas, un mateix soci no podrà tenir més de deu representa­cions, que no podran ser objecte de nova delegació, d'acord amb l'article 42 dels Estatuts Socials. La representa­ció és sempre revocable i s'haurà de fer per escrit. L'assistènci­a personal a l'Assemblea General del soci representa­t tindrà valor de revocació de la representa­ció atorgada.

A Barcelona, el 7 de juny de 2022.– Ignacio Orce Satrústegu­i - President de la Junta Rectora. la

Presidènci­a. d'Intervento­rs

Acords per a

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain