La Vanguardia (Català-1ª edició)

Lilibet també és pèl-roja, com Archie

Enric i Meghan publiquen fotos de la seva filla en el seu primer aniversari

- REDACCIÓ

Els ducs de Sussex, el príncep Enric i Meghan Markle, han publicat una fotografia de la seva filla petita Lilibet amb motiu del primer aniversari de la nena. La instantàni­a apareix al compte oficial de Twitter del net de la reina Elisabet II acompanyad­a d’un text en què es llegeix: “Aquí hi ha una foto adorable de la Lilibet en el seu primer aniversari dissabte a Frogmore Cottage, a la finca del castell de Windsor”.

La filla petita d’Enric i i Meghan, pèl-roja com el seu germà Archie, apareix asseguda a l’herba als jardins del castell de Windsor, una de les residèncie­s oficials de la reina Elisabet II, amb vestit blau i llaç blanc als cabells. La instantàni­a segurament es va prendre durant la visita que el príncep Enric i la seva dona van fer el cap de setmana passat a Londres, acompanyat­s dels seus dos fills, per participar en els actes amb motiu del jubileu de platí de la reina.

Destacats membres de la família reial britànica van desitjar dissabte un bon aniversari a Lilibet Diana Mountbatte­nWindsor, nascuda a l’hospital de Santa Barbara, a Califòrnia (Estats Units), i que a més era la primera vegada que coneixia la seva besàvia.

Els ducs de Sussex van decidir posar a la seva filla el nom de Lilibet, Lili per als més pròxims, en honor d’Elisabet II, a qui també deien així quan era petita, sobretot el seu avi, el rei Jordi V. El seu segon nom, Diana, va ser triat en honor de la seva àvia, la princesa de Gal·les.

Durant les celebracio­ns pels 70 anys del regnat d’Elisabet II, ni Lilibet ni el seu germà, Archie, de 3 anys, van ser vistos en públic, a diferència dels seus pares, que van anar al servei religiós d’Acció de Gràcies en honor de la reina que va tenir lloc a la catedral de Sant Pau, a Londres.

Lilibet Diana Mountbatte­n

Windsor, la segona filla dels ducs de Sussex, va ser el primer besnet d’Elisabet II que va néixer fora del territori britànic. La nena ocupa el vuitè lloc a la línia de successió, darrere del seu avi Carles; el seu oncle Guillem; els seus cosins Jordi, Carlota i Lluís; el seu pare, Enric, i el seu germà, Archie. ●

 ?? INSTAGRAM ?? Meghan Markle amb la seva filla a coll i un retrat de Lilibet als jardins de Windsor
INSTAGRAM Meghan Markle amb la seva filla a coll i un retrat de Lilibet als jardins de Windsor
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain