La Vanguardia (Català-1ª edició)

Marta Lluïsa de Noruega i el seu xicot anuncien casament

- REDACCIÓ

Marta Lluïsa de Noruega i el seu xicot, el xaman nord-americà Durek Verrett, han anunciat que es casen. La princesa, de 50 anys, va compartir ahir la notícia al seu perfil d’Instagram, amb una fotografia amb el guru espiritual, de 47, en què porta l’anell de compromís.

“Soc molt feliç d’anunciarvo­s que estic promesa al xaman Durek, l’únic que fa que el meu cor salti, l’únic que em veu i em comprèn amb tot el meu potencial, el que em fa riure i amb qui puc ser vulnerable”, va escriure la filla dels reis Harald i Sònia de Noruega.

El xaman va compartir la mateixa imatge. “Ha dit que sí. No hi ha res millor que tenir clar com a home que la dona que és davant teu és la indicada. Ploro d’alegria per poder passar la resta de la meva vida amb una dona poderosa, angelical, sàvia i amb el cor més pur (...) Junts com una parella espiritual commovedor­a, utilitzare­m el nostre poder per ajudar les persones a crear un món basat en l’amor i l’acceptació”. Verrett va prosseguir: “La princesa Marta Lluïsa és l’amor de la meva vida. Ella veu tots els aspectes de mi, i jo ho veig tot d’ella. Soc un noi que estima una noia que també m’estima. Tinc l’oportunita­t de mostrar i demostrar a aquesta dona divina com l’estimo la resta de la meva vida. No he estat mai tan feliç”.

La princesa i el seu nòvio, que surten junts des de fa tres anys, han informat que després del casament, del qual no se sap ni la data ni el lloc, continuara­n vivint separats, com fins ara. Ella viu a Noruega amb les seves tres filles, Maud, Leah i Emma Tallulah, i ell a Los Angeles.

Els reis Harald i Sònia, així com els prínceps hereus Haakon i Mette Maritt, han felicitat els nòvios i els han expressat els seus millors desitjos. ●

 ?? INSTAGRAM ?? Marta Lluïsa i Durek Verrett
INSTAGRAM Marta Lluïsa i Durek Verrett

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain