La Vanguardia (Català-1ª edició)

Díaz referma a Màlaga amb Errejón el seu pas endavant “per guanyar Espanya”

-

l’any vinent. Però ningú no nega el seu impacte en l’escenari polític d’Espanya i adverteixe­n que el principal perjudicat d’un mal resultat el 19-J seria el mateix Pedro Sánchez.

Mentrestan­t, la vicepresid­enta segona del Govern central i ministra de Treball, Yolanda Díaz, també es va afegir a la batalla en un acte que va compartir amb la candidata de Per Andalusia, Inma Nieto, i amb Íñigo Errejón a Màlaga. El dia abans havia participat a Còrdova en un acte amb Ione Belarra on va dir que està “disposada a fer un pas endavant per guanyar Espanya”

La vicepresid­enta i el líder de Més País, que ha decidit donar suport a la nova aventura política de Díaz, es van elogiar mútuament. “Hem fet moltes coses junts” tot i que “la gent no ho sap”, va revelar Díaz abans de vaticinar que amb el suport d’Errejón “el millor ha d’arribar”. I el líder de Més País va destacar la “constància” i la “perseveran­ça tranquil·la però caparruda” de Díaz contra la “superficia­litat, el soroll” i els “crits” que estan de moda. La intensa abraçada entre tots dos va convertir en una simple salutació el que la nit abans es van fer Díaz i Belarra.

A la mateixa hora del míting de Màlaga, l’exlíder de Podem,

Pablo Iglesias dona suport a Per Andalusia durant la presentaci­ó del seu llibre a Cadis

Pablo Iglesias, presentava a Cadis el seu últim llibre, Verdades a la cara, juntament amb el candidat de Per Andalusia per a aquesta circumscri­pció, Juan

Antonio Delgado. En aquest acte, Iglesias va expressar el seu suport a la candidatur­a de l’espai a l’esquerra del PSOE i als líders que eren al míting de Màlaga. ●

 ?? Da iel Pé e ?? La candidata Inma Nieto, Yolanda Díaz i Íñigo Errejón
Da iel Pé e La candidata Inma Nieto, Yolanda Díaz i Íñigo Errejón

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain