La Vanguardia (Català-1ª edició)

Una C-32 més carregada dona una mica d’aire a l’AP-7

L’autopista del Maresme guanya pes com a opció de tornada a Barcelona, però un accident i un incendi ho compliquen tot

- I iERRER

La C-32, l’autopista del Maresme, és cada vegada més vista pels conductors com una alternativ­a per evitar les habituals cues a l’AP-7 cada diumenge a la tarda. Malgrat el tram de carretera nacional entre Vidreres i Tordera, és una opció per a tots els que baixen del centre de la Costa Brava per la C-31 i busquen una via d’alta capacitat sense peatge. El mateix servei Català de Trànsit proposava aquest recorregut com una alternativ­a fiable a través de les xarxes socials i els cartells de les autopistes.

Les expectativ­es dels que esperaven circular amb fluïdesa en aquesta autopista se’n van anar en orris per un accident i un incendi al voral que van obligar a tallar puntualmen­t la circulació i van deixar llargues cues durant tota la tarda. A mitja tarda se superaven els 11 quilòmetre­s a l’altura d’Alella, i el trànsit lent amb retencions puntuals va ser la tònica habitual des de després de dinar fins a l’hora de sopar.

sense cap mesura complement­ària a les de setmanes anteriors, el servei Català de Trànsit va llançar ahir al matí un missatge en què buscava la complicita­t dels conductors. A més de demanar la màxima prudència al volant, instava a planificar la tornada amb temps i “evitar les hores punta”. El mateix missatge es traslladav­a fa mesos per evitar aglomeraci­ons en dies feiners, tant al transport públic com a la carretera, durant la recuperaci­ó de la normalitat després de la pandèmia. El resultat de dilluns a divendres s’ha demostrat infructuós per la rigidesa laboral que no ha do

El Servei Català de Trànsit fa una crida a evitar l’hora punta de tornada a casa els diumenges a la tarda

 ?? Matró erd
Cl ?? El desmantell­ament dels peatges a la Roca ha desconnect­at el punt on s’incorporav­a el carril addicional
Matró erd Cl El desmantell­ament dels peatges a la Roca ha desconnect­at el punt on s’incorporav­a el carril addicional

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain