La Vanguardia (Català-1ª edició)

Jordi Alba i Romarey Ventura es casen

L’enllaç s’ha celebrat a Sevilla després de set anys de relació i dos fills en comú

- Sandra Arbat

La història d'amor entre Jordi Alba i Romarey Ventura és el més semblant a aquell amor a primera vista de tantes pel·lícules romàntique­s d'altres temps. Com als contes de Disney, el príncep hereu de la corona s'enamorava de la jove plebea filla del forner del poble. Restant el títol nobiliari i traient una mica de prosa a tot plegat, la relació entre el futbolista i l'andalusa es va forjar en un lloc tan mundà com un bar de Sevilla on ella treballava com a cambrera.

Set anys després i amb dos fills en comú, Piero i Bruna, la parella es casa a la terra natal d'ella, El Viso del Alcor, d'on va sorgir una bonica història d'amor. Ventura era una estudiant de Turisme quan va conèixer Alba, però no va dubtar a traslladar-se a Barcelona i seguir un instint que l'ha portat fins a l'altar.

El casament es va celebrar de manera íntima i privada i es van firmar contractes de confidenci­alitat entre els responsabl­es de l'organitzac­ió del casament. No va ser fins a l'últim moment que es van revelar detalls com la selecta llista de

El petit municipi d’El Viso del Alcor, a 30 km de Sevilla, ha estat el lloc triat per a la celebració de l’enllaç entre Jordi Alba i Romarey Ventura convidats o el vestit de la núvia.

El secret més ben guardat de Romarey, i el de totes les núvies, era el vestit que portaria. La sevillana va triar un disseny d'inspiració bohèmia de la firma Victoria, la marca fundada per Vicky Martín Berrocal. Un vestit confeccion­at amb crepè amb un cos d'efecte cotilla i mànigues bollades amb gazar de seda, pintades a mà sobre el mateix teixit. Un disseny de tall sirena que estilitzav­a i realçava la figura de la núvia i que estava rematat amb una llarga cua. Cal destacar el llarg vel que li descendia de la cabellera semirecoll­ida en una cua baixa amb ratlla al mig. A més d'aquest vestit, Romarey en va portar dos més, un amb pedreria i escot en punta a la part del davant i del darrere i un altre de mini amb escot paraula d'honor amb tul de seda. Alba va optar per un únic vestit, de tall clàssic, amb jaqué i corbata negra i camisa blanca.

Pel que fa a l'esperada llista de convidats, no van faltar a la gran cita alguns companys i excompanys de professió com Marc Bartra, Cesc Fàbregas, Luis Suárez, Sergio Busquets i, el més premiat, Leo Messi. Tots hi van assistir acompanyat­s de les seves respective­s parelles, Daniella Semaan, Sofía Balbi, Elena Galera i Antonela Roccuzzo. Un altre dels convidats a l'enllaç va ser l'entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, i el capità del Betis, Joaquín.

L'absència més sonada va ser la de Gerard Piqué. El capità blaugrana, que és al focus de la polèmica per la seva separació de Shakira i les suposades infidelita­ts i festes per Barcelona, finalment va prendre la decisió de no assistir al casament del seu company per no restar-li protagonis­me en un dia tan assenyalat per a la parella. ●

Un casament amb convidats com Messi, Bartra o Xavi i amb la sonada absència de Piqué

 ?? A	
	  arcerl o n ?? Un casament sevillà
A arcerl o n Un casament sevillà

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain