La Vanguardia (Català-1ª edició)

Lluita contra el pes dels precedents per poder pujar a Tenerife

Els de Míchel, sense Borja, necessiten marcar

- Albert Bassas

El Girona afronta contra el Tenerife la tornada d’una nova final del playoff d’ascens a Primera amb l’objectiu d’eliminar el malefici que els ha impedit aconseguir-ho fins ara. Els gironins han disputat quatre finals durant l’última dècada i, de moment, en cap d’elles no ha sortit cara. “No hem de pensar en aquests precedents perquè seria posar-nos dins un espiral negatiu que ens privarà de donar la nostra millor versió. I nosaltres la donarem. N’estic convençut”, assegurava contundent­ment ahir l’entrenador Míchel Sánchez. El Girona només serà equip de Primera si guanya.

“Hem previst tots els escenaris de partit i tenim un pla. M’espero un Tenerife més agressiu que a l’anada i, tenint en compte que nosaltres també hem de lluitar pel partit, perquè necessitem guanyar, m’imagino un duel amb molts de gols”, vaticina el tècnic.

Ben al contrari, doncs, del que es va viure a Montilivi fa una setmana, perquè el partit va acabar amb un empat a zero i amb només un equip, el Girona, que buscava la victòria contra uns canaris molt conservado­rs que tan sols van rematar un cop entre els tres pals. Els gironins, en canvi, ho van intentar fins a 16 ocasions, tot i que no van veure gaire porteria. “Això és una cosa que hem de millorar. Hem d’intentar generar més ocasions de gol perquè necessitem marcar”, deia el tècnic madrileny. De raó no n’hi falta. Els catalans només han estat capaços de fer un gol al Tenerife, tot i que s’hi han enfrontat tres vegades aquesta temporada i, en tots tres casos, no els han pogut guanyar. Mals precedents.

Hi hauria ajudat almenys que Borja García, que va iniciar la remuntada a Ipurúa durant les semifinals contra l’Eibar, s’hagués recuperat a temps, però el madrileny no pot jugar i una bona mostra en va ser l’aparatosa pròtesis ortopèdica amb què es va presentar a l’aeroport de Girona per viatjar. Míchel l’ha in

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain