La Vanguardia (Català-1ª edició)

Vull una vida Disney

- Isabel Gómez Melenchón

Però, què és aquest fullet? m’han tornat a enxampar. el tenia amagat sota el llit com abans es tenien les revistes porno, quins temps aquests en què el que amagues és el... bé, no hi poso etiquetes, a casa ja em jutgen prou.

–És un full informatiu d’un lloc on es viu molt feliç.

–un parc d’atraccions? Viuràs en un parc d’atraccions disfressad­a de fada cada dia? només a tu se t’acut una cosa així.

–no es disfressa ningú. no, només es disfressa la vida. el fullet és d’un projecte en què prometen que comences a existir com no ho has fet mai: amb tranquil·litat almenys, en aquests últims temps d’encadenar K-drames. Les preocupaci­ons queden enrere a storylivin­g by Disney, una comunitat residencia­l que es començarà a construir a califòrnia i després es veurà, una espècie de PAu, d’aquelles urbanitzac­ions per a famílies amb la seva piscina i els seus veïns per viure tot l’any on a vostè no li

Amb visió anticipatò­ria s’anuncia la construcci­ó de llocs sense (males) notícies

agradaria mai estiuejar. els de Disney han anunciat que disposaran de tots els serveis i la filosofia de la marca, i això vol dir això, disfressar la realitat, la felicitat cada dia, encara que no hagis d’anar permanentm­ent de sireneta, sobretot jo, que la malla no em cabria.

n’estic tipa, de les males notícies, i si no desconnect­o és per profession­alitat, però conec molta, molta gent que sí que ho fa, així que reconec als de l’ànec Donald, un personatge que no he vist mai de la mateixa manera des que a la facultat em vaig empassar Para leer al Pato Donald i vaig descobrir per què només hi ha nebots a la família, i nòvies, i no pares ni fills... Dic que els reconec la visió no ja empresaria­l o emprenedor­a, sinó anticipatò­ria: a hores d’ara tant és la mena de relacions que mantinguin els ànecs o fins i tot els ornitorrin­cs, perquè el que inspira són els estruços, ficar el cap en un forat i esperar que escampi.

Hi ha un altre detall que atreu del tema: s’han fixat en què es converteix­en d’adultes les princeses Disney? Això sí que resulta inspirador... encara que la lletra petita del fullet anuncia que “res en aquest lloc web no obliga cap entitat a construir instal·lacions o millores representa­des o descrites en aquest document”. Això sí que és la vida mateixa. ●

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain