La Vanguardia (Català-1ª edició)

Llibertat sense preu

“La meva llum es va apagar, però ara gaudeixo de la remuntada”, diu la cantant

-

sar l’ocasió per agrair també l’afecte i caliu virtual que va obtenir dels fans: “Van saber notar que la Sofía no estava bé i que havia d’afluixar i recompondr­e’s. Ells sempre m’agraeixen la meva música, però ara soc jo qui ha de donar-los les gràcies per haver-hi estat i haver detectat tot això”.

Arribem a la meitat d’aquest 2022 i assistim al ressorgime­nt d’una intèrpret que es defineix a través del seu signe del zodíac.

Ellar traspua Escorpió en totes les seves notes: “No sabem mentir i som molt directes, si alguna cosa no m’agrada a mi sempre se’m nota a la cara. Soc una persona sense filtres i amb una energia forta i caràcter, però els Escorpió som molt nobles”. Parla en plural perquè li he comentat que compartim signe. “També pateixo en extrem per ajudar els altres, i això és el que m’ha passat aquest any tan regular que he tingut”, conclou la cantant.

En la seva experiènci­a vital hi ha la ruptura amb el també cantant Álvaro Soler, amb qui va estar durant cinc anys. Malgrat fer un comunicat a través de les xarxes socials, molta premsa va perseguir l’exparella per saber els detalls de la ruptura. “No soc la nòvia de o la filla de. On és la Sofía que es lleva cada matí per treballar i complir el seu somni, dona independen­t que mira de menjar-se la vida a mossegades? No em sembla bé que es parli d’anar a rebuf de ningú, i la gent ha d’entendre que al marge d’aquests titulars hi ha una persona que té cor i que això em molesta”, detalla sense amagar-se.

Tampoc no s’amaga per parlar del mercat musical de les cantautore­s, que continua definint

“El meu públic va saber veure que no estava bé i que la Sofía havia d’afluixar i recompondr­e’s”

com “complicat”, però per al qual prefereix una visió més optimista i continuado­ra de la feina d’altres artistes que encara ho van tenir pitjor. Cita una del les seves referents: Rosana. “Aquest és el feminisme que m’agrada a mi, el d’estic amb tu i anem amb tot pensant sempre en positiu”.

 ?? ?? La cantant presenta avui el tercer senzill avançament del seu tercer disc, que veurà la llum el 2 de setembre
La cantant presenta avui el tercer senzill avançament del seu tercer disc, que veurà la llum el 2 de setembre

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain