La Vanguardia (Català-1ª edició)

Spotify Camp Nou, any I L’estadi es va despertar ahir amb logotip i cares noves, mixtes per primer cop

- Ana a

L’Spotify Camp Nou ja sona. I sota la seva sintonia s’intueixen missatges de canvi, de començamen­t d’una nova era. Tot just arribar, l’aficionat culer va topar ahir per primera vegada amb l’enorme lona que cobreix la façana i que ja ofereix senyals del que el club blaugrana vol transmetre als seus seguidors. Els protagonis­tes ja no són ni capitans ni veterans. El Camp Nou ha passat de presumir de Memphis, Busquets, Piqué, Ter Stegen i Frenkie de Jong a il·lusionar-se amb Pedri i Ansu Fati, els dos primers que han renovat i ingressat al club de les clàusules de 1.000 milions d’euros. També apareix un altre futbolista internacio­nalment reconegut com és Aubameyang, el golejador que va aterrar al gener i va sorprendre amb els seus onze gols a la Lliga. Van pensar en Frenkie de Jong. Però no s’hi van atrevir. El seu futur és massa incert.

Vendre joventut i talent és la banda sonora de què ara es vol presumir, però també hi ha un altre factor diferencia­l. El Camp Nou és avui la llar del Barça femení, l’equip que va aconseguir batre dues vegades el rècord d’assistènci­a mundial en dos partits memorables. Primer contra el Reial Madrid als quarts de final de la Champions League amb 91.553 espectador­s a la grada i després a les semifinals contra el Wolfsburg. En aquesta ocasió van ser 91.648 espectador­s els que van gaudir entre altres d’Alexia Putellas, Aitana Bonmatí i Mapi León, precisamen­t les triades per també presidir la façana del Camp Nou. Nous temps.

A part de posar-li nom al Camp Nou per uns cinc milions anuals mentre durin les obres de remodelaci­ó, Spotify aportarà uns 60 milions d’euros durant quatre temporades per posar el seu logo a la part de davant de la samarreta del primer equip masculí i femení fins al 2025.

El dia de l’estrena, els turistes que ahir van visitar la botiga i el museu van ser un total de 6.150. No és la millor xifra de visitants registrada, però es va remuntant el vol respecte als números prepandèmi­cs. La visita pel museu també va permetre als visitants veure el rentat de cara que presenta l’interior de l’estadi. Spotify és present als videomarca­dors, a l’anell virtual publicitar­i que circumval·la les grades, als seients que s’estan remodelant amb el seu logotip a la vista i als sostres de les banquetes dels dos equips.

La seva presència no acabarà aquí, ja que, sota la mirada del vicepresid­ent de Spotify, Marc Hazan, diversos operaris treballave­n per col·locar dues lones amb el logo de l’empresa sueca als laterals.

La marca Spotify també apareixerà en una sèrie d’actius de publicitat i visibilita­t, com ara els plafons publicitar­is fets servir a la sala de premsa i la zona mixta. Quan la remodelaci­ó integral del Camp Nou estigui completada, Spotify gaudirà de nous suports publicitar­is i serà molt present en unes instal·lacions que esperen allotjar no només partits de futbol, sinó també grans esdevenime­nts musicals. “Amb aquesta aliança unim dos mons: la música i el futbol. Estem convençuts que podrem donar nous continguts i experiènci­es úniques als nostres seguidors, que estaran més a prop que mai del Barça”, va remarcar el president Joan Laporta per donar la benvinguda al seu nou company de viatge. ●

“Amb aquesta aliança unim dos mons: la música i el futbol”, destaca el president Joan Laporta

 ?? Mané E p n  a ?? La nova imatge de l’estadi té un missatge implícit. No hi surt cap dels capitans (Busquets, Piqué, Alba i Sergi Roberto), però sí que hi ha jugadors i jugadores barrejats per primera vegada. D’esquerra a dreta: Pedri, Mapi León, Aubameyang, Alexia Putellas, Ansu Fati i Aitana Bonmatí
Mané E p n a La nova imatge de l’estadi té un missatge implícit. No hi surt cap dels capitans (Busquets, Piqué, Alba i Sergi Roberto), però sí que hi ha jugadors i jugadores barrejats per primera vegada. D’esquerra a dreta: Pedri, Mapi León, Aubameyang, Alexia Putellas, Ansu Fati i Aitana Bonmatí

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain