La Vanguardia (Català-1ª edició)

“Volem tornar a omplir el Camp Nou, una icona del món”

-

altre de control amb les auditories que es poden allargar en el temps.

Veurem noms d’artistes a la samarreta del Barça?

La música i els artistes són el motor d’aquest vincle, així doncs, la samarreta serà un dels actius que explotarem més. Creiem que serà una cosa molt innovadora. També volem fer accions amb els jugadors i jugadores de la plantilla que encara estem perfilant.

Com s’imagina una hipotètica llista de reproducci­ó del Barça?

Crec que hauria de ser una llista molt diversa. Perquè ha de representa­r els jugadors i jugadores, però també els fans. Tot i que m’atreveixo a vaticinar que no hi podria faltar el reggaeton. Però també una mica de hip-hop, una mica de rock i fins i tot una mica de música dance.

Quina relació va tenir amb l’exdirector general Ferran Reverter?

Estava en les converses quan vam començar a negociar. La relació va ser fantàstica, igual que amb la resta d’interlocut­ors. Al final això és un treball en equip que implica a moltes àrees. Vam treballar amb molta gent i amb tots ha anat fantàstica­ment bé.

Quin paper va tenir Darren Dein, que va cobrar una comissió?

Vam treballar amb molta gent al club, i ell n’era un.

Han notat cap reacció negativa en l’àmbit de subscripto­rs, per exemple a Madrid, des del dia que es va anunciar l’acord?

La veritat és que no. Spotify és una empresa que va més enllà de la lleialtat dels fans als seus clubs. Pensi que hi ha molt poca gent a qui no li agradi la música.

Com s’efectuarà l’acord de patrocini quan el Barça jugui a Montjuïc?

Continuare­m patrocinan­t la samarreta, però no canviarem el nom de l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

Com s’imagina el nou Camp Nou?

Cinc o sis vegades més brillant i bonic que l’actual, que ja ho és. Ens han ensenyat el projecte de l’Espai Barça amb totes les fotos i els vídeos i tot apunta que serà fantàstic, un espai històric. Ens sembla un estadi modern i actualitza­t, però preservant l’energia, la història i el patrimoni d’aquest gran club. Estem molt emocionats de poder viure aquest viatge amb el Barça durant un període tan emocionant.

Saben si compartira­n el patrocini de la samarreta amb una altra empresa que aparegui a la màniga?

No ho sé. Però no hi hauria problema. Nosaltres ocuparem la part frontal de la samarreta i també les d’entrenamen­t. I tenim l’estadi, òbviament. ●

Un dia únic “He estat en molts partits, però veure com el Barça femení omplia l’estadi va ser únic”

 ?? Barc loninosa ?? Marc Hazan, alt executiu de Spotify, al Camp Nou
Barc loninosa Marc Hazan, alt executiu de Spotify, al Camp Nou

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain