La Vanguardia (Català-1ª edició)

Colate, la veritat d’un nen de bé Celebra 50 anys publicant les seves memòries i li molesta ser “famós exmarit”

- Ba a

Va saber que seria pare per una trucada amb telèfon ocult. Així estaven les coses. La història amb la seva dona havia acabat i la decisió de separar-se era tan definitiva que el va sorprendre poc abans de pujar a un avió de tornada a Espanya. Dues paraules van canviar la seva vida per sempre: “Estic embarassad­a”.

Nicolás Colate Vallejo-Nágera (Madrid, 1972) ho resumeix en una frase al·legòrica: “Sempre vaig tenir una vida fàcil, i normalment dic que va ser ‘de roses’. Des de llavors, aquesta vida es va convertir en un camí d’espines”. Colate, que va triar dir-se així poc després de començar a parlar, ha celebrat els seus 50 anys publicant La historia que nunca creí que contaría (Harper Collins), un anecdotari vital digne de ser comentat a altes hores de la matinada: aquella nit de Cap d’Any al xalet de Valentino a Gstaad brindant amb Madonna, Roger

Ha passat de passar un Cap d’Any amb Elton John i Valentino a viure estretors econòmique­s a Miami

Moore i Elton John, aquella altra a Copacabana amb Inés Sastre, abraçar el president de Lehman Brothers per donar-li un crèdit o com sortir d’esquitllen­tes del palau de Llíria després de veure’s amb Eugenia Martínez de Irujo.

Llicenciat en Relacions Internacio­nals i Diplomàcia, és el mitjà de tres germans, l’antropòleg Antonio i la xef Samantha, i més tard s’hi va afegir la Mafalda, la filla que Sabine Déroulède va tenir amb l’interioris­ta Paco Muñoz. La relació entre Colate i el seu pare, José Ignacio Vallejo-Nágera, es va agrejar a causa de la seva nova parella, que el va treure de casa quan era poc més que un adolescent. El seu nom, María del Mar Adán, no surt a cap pàgina, primer senyal que el lector de vegades haurà de jugar al qui és qui. El seu pare el va rescatar i se’l va em

Des de ben jove es va relacionar amb celebritat­s, com ara Jennifer Lopez, relacions fonamental­s per a la seva feina; però aquesta mateixa activitat el va portar a enamorar-se de Paulina Rubio, la cantant amb qui ha viscut “un infern”

 ?? G3on ine ?? La ca a i la c eu
G3on ine La ca a i la c eu
 ?? Fotonews Miami ??
Fotonews Miami
 ?? Instagram ??
Instagram
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain