La Vanguardia (Català-1ª edició)

“Espanya ha de donar un cop sobre la taula, ja toca”

-

ra vegada que ens classificà­vem per a una Eurocopa. No teníem res a perdre-hi, érem un grup d’amigues sense cap pressió. Crec que per això ens va sortir tan rodona aquella Eurocopa.

Creu que aquesta selecció pot superar aquell registre?

Ja hauria d’haver passat a l’anterior Eurocopa i al Mundial, per molt que s’hagi volgut vendre que es va fer un bon paper. No crec que Espanya estigués a l’altura del que tots esperàvem, hauria d’haver arribat una mica més lluny.

Com veu el grup d’Espanya?

Ni Finlàndia ni Dinamarca ens haurien de posar en problemes, perquè és la realitat. I encara que no siguis capaç de guanyar Alemanya, que no hauria de ser així perquè arriba amb baixes importants, hauries de passar igualment.

Com pot afectar la baixa d’Alexia?

És una baixa important al mig del camp. Veurem com aconseguei­x la selecció reemplaçar-la i adaptar-se a jugar sense ella, ja que no hem vist que s’hagin fet rotacions, sobretot a la seva posició. No sabem quina jugadora la podria suplir, però podem imaginar-ho pels pocs canvis que ha fet fins ara a la zona medul·lar.

A Espanya li falta competitiv­itat igual que li passa al Barça a la Lliga?

Estàs acostumada a no competir, perquè a les fases de classifica­ció no s’arriba a tenir el nivell d’exigència que requereix una Eurocopa o un Mundial. Al Barça li ha passat el mateix, Alexia Putellas ho reconeixia després de la Champions i estic totalment d’acord amb ella. La manera com està estructura­da aquesta Lliga no val a l’hora d’enfrontart­e a equips amb un altre nivell competitiu a les seves lligues.

No té nivell, la Primera Iberdrola?

 ?? Barc lonroR - FIFA / Getty ?? La sub 17 de Toña Is va fer història guanyant el Mundial el 2018
Barc lonroR - FIFA / Getty La sub 17 de Toña Is va fer història guanyant el Mundial el 2018

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain