La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’assetjamen­t que va esgarrifar Beckham

Surten a la llum, a la vista contra Sharon Bell, les cartes enviades a l’exfutbolis­ta

- Begoña Corzo Suárez

El març d’aquest any, David Beckham va denunciar Sharon Bell (58) per assetjamen­t i per haver posat en perill la seguretat de la seva filla petita, Harper Seven. Ara, l’exfutbolis­ta, de 47 anys, ha descrit que es va sentir “terroritza­t” per la persecució que va viure, davant el Tribunal de Magistrats de Westminste­r, on es van llegir les cartes que li va enviar aquesta dona acusada.

Bell va declarar des d’un psiquiàtri­c per videoconfe­rència, en virtut de la llei de Salut Mental. La dona té el deliri que va mantenir una relació amb l’exfutbolis­ta de què va néixer la Harper, d’11 anys, i que ell i Victoria Beckham (48) li volien robar els seus òvuls.

L’assetjador­a va arribar a presentar-se a l’escola de la Harper per recollir-la. També es va personar als domicilis dels Beckham d’Oxfordshir­e i Londres, el juliol i el setembre de l’any passat, i va arribar al punt d’enviar-los tres cartes, descrites per l’exfutbolis­ta com a “amenaçador­es”.

Al tribunal es va llegir el contingut de les missives. En la primera, enviada el juliol del 2021, hi escriu: “Vaig aconseguir la te

David B)ckham, )n )l torn)ig d) Wimbl)don )l 6 d) juliol. L’)x)sportista ha acons)guit un allunyam)nt sin) di) d) la s)va família i la s)va ass)tjadora va adreça d’una agència de detectius, espero que no t’importi. Tinc sentiments cap a tu, David. (...) La Victoria em deu diners, va dir que havia estat robant del meu compte bancari durant anys, cosa que no és gaire agradable. T’agrairia que ella no hi fos”.

La segona missiva va arribar a la casa dels Beckham a Holland Park: “Vas dir que si t’escrivia primer i anava desarmada (que hi aniré), podria entrar per xerrar i prendre un te (l’Earl Grey és el meu preferit). Tinc moltes ganes de xerrar amb tu (...). M’ho deus, David. (PD: m’agradaria ser amb tu quan et sotmetin a una cirurgia cerebral per donar-te algunes cèl·lules cerebrals noves) i el teu amic Tom Cruise realment m’ha molestat”.

A la tercera carta torna a insistir que està enamorada d’ell “des que érem petits” i que li hauria “encantat” passar el Nadal junts.

David Beckham va explicar en la seva declaració que no coneixia Bell i va parlar de la seva preocupaci­ó per un comportame­nt que s’estava tornant “erràtic i impredicti­ble”.

“Vaig sentir que el llenguatge de les cartes s’intensific­ava i es tornava més emocional i amenaçador per a mi i la meva família. Va aparèixer sense previ avís, cosa que va fer que l’amenaça fos més específica i intimidatò­ria. (...) Les cartes s’estaven tornant cada vegada més amenaçador­es i òbviament la dona sabia on vivia. Em vaig sentir impotent i molest perquè no hi havia res que pogués fer”, va dir l’exjugador.

Beckham també va explicar que la seva dona, la Victoria, sempre està “molt preocupada” i que la nena “ara té por de sortir i això li fa les coses més difícils”.

Tot i que Bell no s’enfrontarà a un judici penal atès el seu trastorn mental, el jutge ha fixat una ordre de protecció sine die que li impedeix de contactar amb qualsevol dels Beckham. ●

La dona té el deliri que va mantenir una relació amb l’exfutbolis­ta de què va néixer la Harper

 ?? HANNAH MCKAY / Reuters ?? Ordre de protecció
HANNAH MCKAY / Reuters Ordre de protecció

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain