La Vanguardia (Català-1ª edició)

Tamara Falcó i el seu camí per ser la primera marquesa del poble

La filla d’Isabel Preysler protagonit­za un ‘docu-reality’ a Netflix

- Andrés Guerra

Tamara Falcó és un fenomen en si mateixa. Una rara avis difícil d’encaixar en les taxonomies convencion­als: filla de noble amb grandesa d’Espanya d’una banda, l’enyorat marquès de Griñón, i de la reina de la premsa rosa de l’altra, Isabel Preysler, podria viure de les rendes inherents a aquest bressol tan distingit. Tot i això, el dolce far niente no va ser ideat per a ella. La Tamara, que mostra feliç el seu catolicism­e militant, tant participa en recessos espiritual­s amb monges de clausura com es converteix en imatge de primeres marques o concursa al programa MasterChef Celebrity i el guanya sense cap sospita de favoritism­e.

No hi ha gaires figures equiparabl­es en el panorama social espanyol, tant en la seva capacitat de generar titulars en qualsevol circumstàn­cia – un photocall amb ella com a reclam suposa èxit de premsa segur– com en la fascinació que desperta en la societat. Efectivame­nt, la Tamara cau bé a tot el món: de Pozuelo a Fuengirola, de la Finca a Redondela, i des dels que la saluden com una dels seus fins als que gaudeixen amb un estil de vida inabastabl­e però amable per la ingenuïtat en la seva posada en escena.“El que a alguns els podria semblar una vida de pel·lícula, per a mi no deixa de ser el més normal del món”, diu la filla mitjana d’Isabel Preysler. Tamara Falcó és de tots, i per això Netflix l’ha escollit per protagonit­zar el seu nou documental biogràfic.

Després de l’èxit de Soy Georgina, sobre la parella de Cristiano Ronaldo, i First class, un reality de la jet set, la

La marquesa

plataforma ungeix la marquesa de Griñón personatge mediàtic audiovisua­l. A Tamara Falcó: La marquesa,

l’hereva del tron de reina de cors viatja des de les seves primeres portades a l’¡ Hola! fins a la troballa de la seva vocació com a cuinera després de participar en MasterChef Celebrity.

I és que aquesta crida tardana però irrefutabl­e serà el fil conductor del documental: al palau El Rincón de Aldea del Fresno (Madrid), herència del seu pare, la Tamara hi aixeca un restaurant efímer com a prova de foc per al seu futur immediat. Es podrà veure a començamen­ts d’agost. ●

És filla del marquès de Griñón i de la reina de la premsa rosa, però, de fet, és de tots

 ?? Dylan Travis/ABACA / GTRRS ?? Tamara Falcó a Nova York durant el rodatge de
Dylan Travis/ABACA / GTRRS Tamara Falcó a Nova York durant el rodatge de

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain