La Vanguardia (Català-1ª edició)

Dembélé signa avui el nou contracte

- Luis Buxeres

Una de les peticions de ●

Xavi Hernández ara que pot partir de zero com a entrenador la temporada que ve és duplicar totes les demarcacio­ns de la plantilla. Aquesta setmana, de cop, veurà complert el desig a l’extrem dret, lloc on es desenvolup­en millor les prestacion­s tant de Raphinha, fitxat oficialmen­t, com de Dembélé, que avui mateix estamparà la firma a un nou contracte de dos anys i serà presentat, per segona vegada, aquest cop a la ciutat esportiva. El desenllaç de les negociacio­ns amb el francès ha estat tan indesxifra­ble com el futbolista. Al gener va ser apartat de l’equip, seguidamen­t va ser readmès, després no va trobar un club que li oferís el que demanava i finalment firmarà un nou contracte a la baixa. Pel que sembla el seu farol no

era tal: el PSG havia pensat en ell per compensar la sortida de Mbappé però, com que el crac es va quedar a París, Dembélé va deixar d’interessar. Les imatges del jugador al vestidor del Barça dilluns i dimarts quan encara no era oficial la seva continuïta­t confirmen la singularit­at d’un futbolista desconcert­ant. Dins i fora del camp.

palanca continua donant de si, Lewandowsk­i i Aubameyang. Els qui han de buscar una sortida són Memphis Depay i Braithwait­e. Trincão ha vist el panorama i ja ha marxat cedit a l’Sporting Clube de Portugal.

Més enllà de les posicions d’atac Xavi continua pendent d’obtenir bones notícies també per a la defensa. Els seus candidats són de sobres coneguts. Mateu Alemany es continua movent per portar el lateral dret César Azpilicuet­a, que continua al Chelsea malgrat la petició de canviar d’aires. Pel que fa a l’eix central, el seu somni és el sevillista Koundé. Per abaratir l’operació Memphis hi podria ser inclòs. Falta saber quina és la predisposi­ció del neerlandès. Parlant dels Països Baixos, Frenkie de Jong, amb cara de palanca financera als ulls de la directiva del Barça, continua resistint-se a anar-se’n del Barça malgrat que el club blaugrana i el United negocien fa dies un preu de venda que, d’entrada, és semblant al del brasiler Raphinha. ■

Abans de complir-se els primers cinc minuts de la pretempora­da blaugrana, Pablo Torre ja havia caigut a terra tres vegades. Acabats d’ascendir a Segona RFEF, els jugadors de la UE Olot coneixen bé la millor fórmula per apagar el talent, que no és cap altra que impedir que s’encengui. Al càntabre se li nota d’una hora lluny que ha nascut per al futbol, i el seu debut amb el primer equip del Barça ho va confirmar.

Va començar un quart d’hora tard el primer amistós del curs, ja se sap que canviar el rellotge va

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain