La Vanguardia (Català-1ª edició)

Pablo Torre per començar

- L e s r e a) ) i o * s

cacional no és fàcil, però no va trigar el jove de Santander a deixar el segell al Municipal d’Olot, envoltat de preciosos turons pintats de verd per incomptabl­es arbres. Un marc preciós perquè el Barça de Xavi 2022-2023 s’estrenés. Torre va atreure ràpidament les càmeres i va rubricar el primer formulari per convertir-se en ambaixador de la marca Barça. Va jugar gairebé sempre al primer toc, tot just va perdre una pilota, va demostrar que té un guant al peu dret en les jugades a pilota aturada i la sotana de manual a la qual després va afegir una assistènci­a mil·limètrica a Aubameyang en la primera gran ocasió blaugrana de la tarda va ser una autèntica delícia.

No va poder més que empatar el Barça però no era el resultat el més important en un partit en el qual també es va estrenar Kessié, una altra de les cares noves de la temporada, tot i que en el seu cas va passar bastant desaperceb­ut davant l’animós públic olotí, que va aprofitar la primera visita del Barça en 42 anys per celebrar el seu centenari. El pulmó ivorià, que va actuar com a interior dret –Torre va jugar per l’esquerra–, amb prou feines es va prodigar en tasques ofensives però va demostrar que és un superdotat en la recuperaci­ó i va avortar tota jugada rival que va gosar rondar-li.

Amb els internacio­nals a Barcelona, Xavi en tenia per formar dos onzes mixtos, un per a cada part, però va ser a la rereguarda on es van notar més les absències. Dels vuit defenses que van jugar, quatre per part, només Dest té fitxa del primer equip. L’únic que va jugar els 90 minuts va ser Àlex Valle, lateral esquerre per començar i extrem esquerrà per acabar, sempre encertat, reclamant a Xavi una segona oportunita­t.

Kessié va tenir una estrena més discreta, Aubameyang va marcar i Àlex Valle va demanar una oportunita­t a Xavi

 ?? Alex Caparros / Getty ?? El migcampist­a càntabre Pablo Torre, de 19 anys, es va estrenar amb el Barça a Olot després del seu fitxatge aquest estiu
Alex Caparros / Getty El migcampist­a càntabre Pablo Torre, de 19 anys, es va estrenar amb el Barça a Olot després del seu fitxatge aquest estiu

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain