Xavi: “Pablo i Kessie necessiten temps”

-

Xavi Hernández va

● valorar positivame­nt els debuts de Pablo Torre i Franck Kessie, però va advertir que “necessiten temps per adaptar-se al sistema del Barça. Només fa una setmana que són amb nosaltres”. El tècnic va assenyalar que “el resultat ara no importa”, i es va mostrar satisfet: “Ja es van veient coses”.

Ilias Akhomach i Abde van ser els extrems a l’inici i tots dos, cada un al seu estil, un més associatiu i el segon més incisiu, van deixar l’empremta a la Garrotxa. Va ser en aquests 45 primers minuts quan es va veure a un Barça més reconeixib­le i més lúcid, amb Pablo Torre com a indiscutib­le referència. Però, paradoxes de la vida, el primer gol no va tenir res que veure amb tot això i va recordar més aviat un partit britànic dels d’abans. En dos tocs, el servei llarg de Ter Stegen i la rematada escairada d’Aubameyang, va pujar el 0-1. Amb prou feines s’havia prodigat l’Olot en atac i el gol semblava la conseqüènc­ia més lògica del joc. Però els locals es van inspirar al tall del descans. El cop de cap de Carles Mas va acabar al pal. Però després Mika Mármol va cometre un clar penal sobre Manzano i Eloi Amagat no va fallar des dels onze metres, i va fer realitat l’empat que va acabar sent definitiu.

Va ser més travat el joc a la segona meitat però el Barça va donar més feina a Batalla a còpia de xuts de mitjana distància, amb un Aranda especialme­nt incisiu. Però ni tan sols la irrupció de Pedri, desencerta­t als últims metres, o Ansu Fati, que amb prou feines va poder participar, va animar l’equip de Xavi. Tampoc la de Pjanic, que no va aclarir si vol guanyar-se un lloc a l’onze o gaudir d’una jubilació d’or.

Pròxima parada: Units. ■