La Vanguardia (Català-1ª edició)

La lluita per les medalles serà dissabte a Terrassa

-

Austràlia disputarà

■ dissabte el partit de semifinals contra els Països Baixos. La campiona olímpica i europea, l’altra amfitriona del Mundial, va superar Bèlgica per 2-1 a quarts. En l’altre partit, també dissabte, Alemanya s’enfrontarà a l’Argentina. Nova Zelanda i Anglaterra van ser les víctimes. es feien pregar. Només Laura Barrios va ser a prop de gol a la primera meitat, sense encert en el mà a mà amb la portera. A l’altra porteria, Melanie García feia el mateix just abans del descans. Va poder evitar el 2-0 amb una parada que va ser miraculosa després d’un error defensiu de les amfitrione­s.

A Espanya li va passar factura el desgast físic després de la represa. S’esperava una escomesa que, amb el pas dels minuts, no va arribar. En aquell moment es va notar l’esforç a vuitens contra l’Índia, amb victòria en la recta final. Al contrari que Austràlia, descansada per ser primera del seu grup i no haver de jugar aquella ronda. El rellotge corria a favor seu i tampoc no se sentia

L’equip de Lock no va pair bé el gol inicial de Renee Taylor, bigolejado­ra de la nit

aclaparada per la selecció espanyola. Va tornar a moure la pilota al seu aire i va guardar la seva verticalit­at per a un altre moment.

La clatellada per a les de Lock va arribar just abans que s’acabés el tercer quart. Taylor va tornar a estar encertada en un penal i va posar més terra pel mig. Les australian­es serien ja inabastabl­es. Amb més cor que cap, les redsticks es van llançar a buscar el gol que les pogués tornar a ficar en l’eliminatòr­ia, tot i que sense claredat. Les llàgrimes i la desil·lusió es van apoderar d’unes jugadores a qui ara els tocarà lluitar com a màxim per la cinquena posició. ●