La Vanguardia (Català-1ª edició)

Priyanka Chopra i el seu any més difícil

L’actriu celebra els 40 anys amb Nick Jonas i la seva filla Malti Marie

- Alex J ver

El 2022 ha estat una muntanya russa d’emocions i experiènci­es per a Priyanka Chopra. L’actriu fa avui 40 anys, feliç i envoltada per la seva família, el seu marit Nick Jonas i la seva filla Malti Marie. Tot i això, la parella ha viscut aquest any uns mesos molt complicats per la salut de la seva filla.

Tot just vuit mesos després de casar-se, l’abril del 2021, la parella anunciava al gener que havien estat pares per gestacio subrogada. Des de llavors, la intèrpret índia i el cantant dels Estats Units van guardar silenci mediàtic sobre l’estat de la nena. Ni fotografie­s –encara la protegeixe­n de les xarxes socials i li tapen la cara– ni declaracio­ns a la premsa. No va ser fins al 8 de maig, amb motiu de la celebració del dia de la mare, que la parella per fi va publicar una imatge de Malti Marie Chopra a les xarxes socials. Això sí, amb la cara tapada per una emoticona i amb un text en què se sinceraven sobre la difícil situació familiar que havien afrontat els últims mesos a causa dels problemes de salut de la seva filla: “Després de

Priyanka #hopra ha continuat malgrat tot amb la carrera d’actriu, que compagina amb projectes en la indústria cosmètica i la decoració més de 100 dies a la unitat de cures intensives neonatals, la nostra filla finalment és a casa. El viatge de cada família és únic i requereix un cert nivell de fe, i malgrat que en el nostre vam tenir uns mesos difícils, un fet més que evident, en retrospect­iva, cada moment és preciós i perfecte”, resava el missatge difós per Nick Jonas i Priyanka Chopra a través dels seus comptes oficials d’Instagram. La notícia va commociona­r els seguidors de la parella i molts pares que havien viscut situacions semblants els van enviar missatges de suport i agraïment per haver visibilitz­at la seva situació.

Des de llavors, la parella ha anat mostrant a comptagote­s a les xarxes socials els avanços de la seva filla. Des de la primera celebració del dia del pare que va viure Nick Jonas amb ella, tots dos vestits amb unes sabatilles blanques amb les seves inicials gravades, fins a un dia de senderisme de Chopra i la Malti amb una amiga íntima de l’actriu i el seu respectiu fill.

Dilluns arriba una altra data assenyalad­a per a la família, el 40è aniversari de l’actriu i el primer aniversari que passa amb la seva filla de set mesos. ●

La filla de Nick Jonas i Priyanka Chopra es va estar més de cent dies a la unitat de cures intensives neonatals

 ?? Instagram ?? Amb una carrera en auge
Instagram Amb una carrera en auge
 ?? Instagram ??
Instagram

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain