La Vanguardia (Català-1ª edició)

Xavi, implacable amb els descartats

- /

“Aquí serà impossible

● que juguin”. Així de contundent es va mostrar a Dallas el tècnic del Barça, Xavi Hernández, sobre els jugadors descartats: Riqui Puig, Umtiti, Braithwait­e, Neto i Mingueza. El de Terrassa va recordar que va ser “molt clar amb ells al maig”, però “mai” estaran apartats de la dinàmica blaugrana, ja que són “futboliste­s del primer equip”. “De fet, es van entrenar amb nosaltres la setmana abans de la gira pels Estats Units. Cal buscar una solució”, va afegir sobre els cinc jugadors, que aquests dies s’entrenen a Barcelona. “Tenim temps, ells també, però saben perfectame­nt la situació, que han de buscar equip per jugar”, va concloure l’egarenc. L’operació sortida, important per a l’encaix del fair play financer, de moment és l’assignatur­a pendent del club barcelonis­ta. Fins ara l’únic dels descartats que ha canviat d’aires és Lenglet, cedit abans de la gira pels Estats Units al Tottenham. Carlos Ruiz

Com a curiositat, moltes vegades el polonès segueix el que es coneix com una dieta invertida. En què consisteix? A començar per les postres, continuar amb el plat principal i acabar amb el primer. Brownie de cacau pur, carn o peix i amanida o sopa acostumen a formar part del menú. Com a esmorzar, la tonyina és un clàssic de Lewandowsk­i.

L’últim Bota d’Or vol mantenir el seu estatus d’estrella lluny del Bayern per estendre la seva carrera i continuar entre els cinc futboliste­s del món amb més ingressos, segons la revista Forbes, encara que al Barça el seu sou sigui lleugerame­nt inferior que al Bayern. Amb sumptuoses propietats a Varsòvia, Munic i Mallorca, Lewandowsk­i és o ha estat imatge de marques de vestits, begudes, mòbils, xampús i maquinetes d’afaitar. Els esclops de fusta i guants i mitjons que absorbeixe­n la suor també són altres productes en què s’ha capbussat a escala empresaria­l.

Una màquina de fer gols i de fer diners. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain