La Vanguardia (Català-1ª edició)

Alejandro Nieto puja al podi

L’exmíster Espanya, habitual als ‘realities’, aconseguei­x guanyar ‘Supervivie­ntes’

- OcgdeB bdaód Snáacó E L S F I N A L I ST E S oEAtagó SOLIIELLAS

Després de 96 dies d’aventura i penalitats als Cayos Cochinos d’Hondures, Alejandro Nieto va aconseguir la victòria a Supervivie­ntes. Es va imposar a Marta Peñate, en la votació final celebrada dijous a les instal·lacions de Mediaset a Madrid, un llarg programa aprofitat per promociona­r els nous programes de la temporada, en què Mediaset es continuarà endinsant en la telerealit­at.

El gadità (32), nascut a El Puerto de Santa María, es va embutxacar els 200.000 euros del premi i ho va celebrar amb els seus pares i la seva xicota, Tania Medina, presents al plató. Nieto, electricis­ta abans que model, va entrar a l’escena pública després de proclamar-se míster Espanya 2015, representa­nt La Rioja. Després va fitxar per Gran Hermano VIP 4, que va guanyar Laura Matamoros. Va abandonar Guadalix de la Sierra a un pas de la final per estar amb el seu fill malalt, però va tornar a la roda dels realities la quarta temporada de La isla de las tentacione­s. Nieto es va embarcar en aquesta aventura amb la seva xicota. La història d’amor va passar una gran crisi durant el reality, perquè ella va acabar amb un altre concursant.

Aparcada la gelosia, tots dos van entrar junts a Supervivie­ntes, on van tornar a protagonit­zar discussion­s aspres. Preferit per la seva fortalesa i el gran estat físic (es va engreixar abans d’entrar per afrontar la falta d’aliment), ha reconegut que l’hauria perjudicat que la Tania s’hagués quedat al concurs, perquè tenien molts problemes”. Dijous aguantaven molt enamorats el xec del premi.

Nieto té un fill de 7 anys. Quatre mesos després de néixer, li van diagnostic­ar un càncer, que ha superat. El fet de ser pare li va tancar les portes a presentar-se a míster Univers. ■

Aquest jove de 21 anys és ■ net d’un cosí segon de Joan Carles I, per la qual cosa es tracta d’un nebot llunyà de Felip VI. Ha exercit de model per a diverses marques a Àsia, de fet, ha viscut a Corea del Sud. “He après i he madurat molt. Me’n vaig content”, explicava a la final de Supervivie­ntes, en què es va avenir molt amb Kiko Matamoros i va perdre 5,8 quilos. reality

El vertigen li va jugar una ■

mala passada a la final, però l’audiència la va preferir a Nacho Palau, de manera que Peñate va quedar en segona posició. Aquesta canària de 31 anys és una profession­al dels realities. El 2015 va concursar a Gran Hermano 16.

Després es va embarcar en la segona edició de La isla de las tentacione­s i La casa fuerte.

L’ex de Miguel Bosé ha

estat tercer en aquesta edició de Supervivie­ntes. Després de 100 dies passant tota mena d’adversitat­s a les costes d’Hondures, va perdre 17,2 quilos. El ceramista, de 51 anys, ha dedicat el seu pas pel reality als seus dos bessons; tal com assegura, ho ha fet “per ells”. Al plató l’esperava la seva nova parella, el xilè Cristian Villela (52), vinculat al negoci de la música.

Han passat quatre mesos des que la bufetada de Will Smith a Chris Rock a la gala dels Oscars 2022 es va fer viral. L’actor d’El príncep de Bel-Air va penjar ahir un vídeo al seu canal de YouTube en què demana perdó de manera oficial i massiva “pel seu comportame­nt inacceptab­le”.

“Em sento com un merda”, expressa Smith en l’enregistra­ment, que pren la forma d’un qüestionar­i en què es pregunta i respon a si mateix. L’actor diu que s’ha posat en contacte amb Rock per disculpar-se, però que aquest no ha volgut tenir aquesta conversa. Smith reitera que li allarga la mà per parlar quan se senti preparat.

L’actor de Soc llegenda també demana disculpes a la mare de l’humorista. “En aquell moment no em vaig adonar de quanta gent va resultar ferida pel meu comportame­nt”, reflexiona. A més aclareix que la seva esposa, Jada Pinkett, objecte de l’acudit que va ocasionar l’incident, no el va obligar a pegar al presentado­r: “Prenc les meves pròpies decisions”.

L’origen de l’incident va ser la referència de Rock a l’alopècia de Pinkett. La va comparar amb la tinenta O’Neil, de la pel·lícula de Ridley Scott, per portar el cap rapat. Al principi, Smith va acollir amb rialles la broma, però va acabar en una bufetada en directe davant milions d’espectador­s així que va veure la seva esposa posava els ulls en blanc per la burla.

L’actor prova de tancar aquest capítol de la seva vida que el va conduir a una clínica per tractar l’ansietat i l’estrès derivat de l’incident. ■

El míster Espanya va concursar a Hondures amb la seva parella, la canària Tania Medina

 ?? Luis Miguel GonzÁlez / Mediaset ?? Alejandro Nieto i Tania Medina han participat en aquest i en ‘La isla de las tentacione­s’
Luis Miguel GonzÁlez / Mediaset Alejandro Nieto i Tania Medina han participat en aquest i en ‘La isla de las tentacione­s’
 ?? ?? Marta Peñate
Marta Peñate
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain