La Vanguardia (Català-1ª edició)

Un íntim Pablo Alborán sedueix Cap Roig

-

El malagueny Pablo Alborán va protagonit­zar ahir a la nit al Festival de Cap Roig un concert proper en què no van faltar els seus temes més populars, l’ADN de la gira que protagonit­za i amb la qual pretén mostrar la seva essència. Amb totes les entrades venudes, el compositor i cantant va recuperar temes dels seus inicis, va repassar les seves cançons més emblemàtiq­ues i fins i tot va avançar algunes novetats. Amb els seus quejíos flamencs caracterís­tics i canvis de vibrato, no va escatimar simpatia ni proximitat entre un públic entregat. / Redacció

Ostermeier, i Bros, de Romeo Castellucc­i, al Lliure; Alan Lucien Oyen i Christos Papadopoul­os al Mercat de les Flors; Gardien party al MNAC, etcètera.

Al Grec Ciutat, dos espectacle­s han prorrogat funcions: la comèdia Quant temps em queda?, de Marta Buchaca, al teatre Goya, que s’hi representa­rà fins al 12 d’agost; i el musical immersiu Next to normal, a l’Ideal del Poblenou, fins al 14.

“Més del 50% del públic d’aquesta edició és nou i també constatem que cada vegada és més jove. Després del Carnet de Bibliotequ­es per als descomptes, el següent que més es fa servir és el de més joves de 30 anys”, declara Casadesús, que subratlla el bon funcioname­nt de la política d’abonaments. El tinent d’alcalde i el director també destaquen les beques Barcelona: “Amb aquests ajuts a la creació, que són molt importants, no pensava que ompliríem i, en canvi, sí que han funcionat pel que fa a la resposta del públic”, confessa el director.

En l’àmbit més ciutadà, Casadesús valora el funcioname­nt dels bars del Poble Sec que

La comèdia ‘Quant temps em queda?’, al Goya, i el musical ‘Next to normal’, a l’Ideal, prorroguen funcions

s’instal·len a la plaça Margarida Xirgu i els espectacle­s que s’hi represente­n: “Ha estat un dels centres del festival que buscàvem”.

El director del festival també va anunciar que la pròxima edició tindrà una mirada més personal i “no tan geogràfica”, ja que aquest any el Grec estava dedicat als clàssics europeus, i que es voldrà, així mateix, augmentar la presència d’artistes menys coneguts, “els que marcaran el futur”. ●

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain