La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’Atlètic tanca la porta a Cristiano després de les queixes de l’afició

Els matalasser­s, en peu de guerra contra el portuguès

- Carlos Novo

L’oferiment de Cristiano a l’Atlètic per posar-se a les ordres de Simeone sembla definitiva­ment abocat al fracàs. Enrique Cerezo, el president del club matalasser, que fins ara havia assegurat que el fitxatge era “pràcticame­nt impossible”, va donar ahir el tema per totalment conclòs en la presentaci­ó del lateral argentí Nahuel Molina: “Amb aquesta incorporac­ió la nostra direcció esportiva aconseguei­x encaixar l’última peça que buscàvem. Repeteixo, per als amics periodiste­s: amb aquesta incorporac­ió la nostra direcció esportiva aconseguei­x encaixar l’última peça que buscàvem”, va assenyalar.

Cerezo va haver de mostrarse tan taxatiu perquè la possibilit­at de tenir Cristiano Ronaldo de blanc-i-vermell, una cosa que al principi semblava una boutade, estava trasbalsan­t tot el club i l’afició, que va passar de criticar les noves samarretes (per primera vegada en la història amb ratlles corbes) a posar el crit al cel davant la possibilit­at d’haver de veure a les seves files a qui ha estat el seu enemic més gran declarat al llarg de l’última dècada.

L’únic que no s’ha pronunciat clarament fins ara és el tècnic argentí, Diego Simeone. En nom de la plantilla sí que va parlar, tot i que de manera indirecta, el capità Koke, que va venir a dir que el portuguès no feia cap falta. “Tenim el davanter de l’Argentina, el de la selecció espanyola, un de Portugal, un altre del Brasil, el de França... Grans jugadors. Des de fora se senten rumors, però jo confio en tots els companys”, va dir.

La Unió Internacio­nal de Penyes de l’Atlètic va emetre dimecres un dur comunicat en què criticava el possible fitxatge i al primer amistós dels matalasser­s aquesta temporada, a El Burgo de Osma (Sòria) contra el Numància aquella mateixa nit, des de la grades es van sentir càntics que insultaven el portuguès. Així mateix, alguns aficionats van col·locar una pancarta amb el text “CR7, not welcome”. ( CR7, no ets benvingut).

El portuguès va reaccionar a la pancarta amb emoticones de rialles al seu compte d’Instagram, cosa que li va comportar més crítiques a les xarxes socials dels fans de l’Atlètic.

Precisamen­t, avui dissabte, a les 13.45 h, els de Simeone juguen el segon amistós de la pretempora­da a l’Ullevaal Stadion d’Olso davant el nou Manchester United que entrena l’holandès Erik ten Hag. Cristiano Ronaldo no figura a la convocatòr­ia. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain