La Vanguardia (Català-1ª edició)

Duel d’epicentres vacacional­s Els famosos trien les aigües del Mediterran­i per desconnect­ar i sufocar la calor

- Garc

Desplegant tot el seu glamur, celebritat­s del món sencer han tornat a triar, un estiu més, les aigües del Mediterran­i per passar uns dies de descans refrescant­s. Entre totes les destinacio­ns, n’hi ha dues que es baten en duel per ser el lloc que més famosos rep durant els mesos més calorosos: Eivissa i Saint-Tropez. Sens dubte, dos epicentres que es converteix­en aquests dies en autèntics aparadors de famosos, iots, luxe, xafarderia i magarrufes.

Per l’illa balear hi han circulat models lluint figura, com ara Alessandra Ambrosio, Andrés Velencoso i Mar Flores, que ha estat acompanyad­a dels seus cinc fills. Actors i actrius també s’han bronzejat al sol eivissenc, com ara Álex González i María Pedraza, molt afectuosos; Macarena Gómez i Aldo Comas, i Juana Acosta i el seu xicot, Charles Alazet. Altres famosos habituals de l’illa de les Pitiüses són el tennista Rafa Nadal, Jaime de Marichalar, que aquest any ha estat acompanyat de Susana Uribarri, i cares del món del futbol, com ara Luis Enrique i Iker Casillas.

A les nits eivissenqu­es no hi pot faltar la música del dj més famós del món: David Guetta. És un enamorat de l’illa des dels vuitanta i un dels reclams més potents de la festa nocturna. A més, el francès ha aprofitat la seva estada a l’illa per practicar diferents esports aquàtics amb un grup d’amigues. Un altre dj, Gianlucca Vacchi, ha obert al port d’Eivissa el seu primer restaurant a Espanya.

El famós lluitador d’arts marcials Conor McGregor ha celebrat el seu 34è aniversari a Eivissa, juntament amb la seva dona, Dee Devlin, i els seus tres fills. L’irlandès va acaparar l’atenció pel seu espectacul­ar desplegame­nt de seguretat.

El matrimoni format per Carla Bruni i Nicolas Sarkozy també ha gaudit d’una jornada a alta mar i de passejos per aquest enclavamen­t màgic del Mediterran­i per desconnect­ar abans de tornar a la rutina. No ha viatjat amb ells la seva filla Giulia, que va néixer el 2011.

Altres celebritat­s que s’han passejat per aquests indrets han estat: Esther Doña i Santiago Pedraz; Ronaldo Nazario i la seva dona, la model Celina Locks; Amelia Bono i Manuel Martos, amb els seus quatre fills; Maria José Suárez i Álvaro Muñoz Escassi, i Tamara Gorro i Ezequiel Garay, entre moltíssims altres famosos.

I d’Eivissa a l’altre pol d’atracció quan pugen les temperatur­es: Saint-Tropez, una localitat de la Costa Blava famosa per les platges i vida nocturna. S’hi han vist en espectacul­ars iots Robbie Williams amb la seva dona, Ayda Field, i els seus fills; Sofia Richie; Kris Jenner; Adrien Brody amb la seva parella, l’ex de Harvey Weinstein, Georgina Chapman, i Leonardo Dicaprio, de negre i molt tapat, amb Tobey Maguire.

David i Victoria Beckham també han triat les aigües del sud-est de França per passar unes vacances divertides amb els seus fills Harper i Cruz. Fins i tot en una de les festes que van fer a bord del seu iot van rebre una convidada molt especial: Gigi Hadid. ●

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain