La Vanguardia (Català-1ª edició)

Trobar ‘Les set meravelles de Catalunya’, l’objectiu d’aquest estiu

‘La Vanguardia’, ‘Mundo Deportivo’ i RAC1 presenten un repte fotogràfic

- REDACCIÓ E: stren:

Catalunya és una terra de gran bellesa, però moltes de les seves postals amb encant encara són desconegud­es per a molts dels seus habitants. Per això La Vanguardia, en una iniciativa conjunta amb Mundo Deportivo i RAC1, ha decidit triar Les set meravelles de Catalunya, un espai de participac­ió de lectors i oients per compartir els racons i els llocs únics que converteix­en el territori en un reclam per recórrer i passar-s’ho bé.

La iniciativa és una invitació a fotografia­r les “meravelles” que defineixen i fan especial Catalunya: des dels carrers de Barcelona fins a les roques del golf de Roses, des de la gastronomi­a del delta de l’Ebre fins a la de la Val d’Aran, des de les tradicions més arrelades fins als festivals més moderns que se celebren a l’estiu.

Els lectors i oients poden enviar la seva meravella en funció de set categories: gastronomi­a, naturalesa, tradició, monuments, ecologia, entorns urbans i esport.

L’objectiu final de Les set meravelles és oferir el punt de vista que les persones que viuen a Catalunya tenen dels seus paisatges, monuments, tradicions, gastronomi­a... D’aquesta manera, Les set meravelles de Catalunya es converteix en una excusa perfecta per recórrer durant les setmanes d’estiu el territori català a la recerca d’aquelles joies naturals o arquitectò­niques que estan a la vista de tothom o que encara estan per descobrir.

Totes les persones que vulguin enviar la seva proposta poden fer-ho de dues maneres. La primera, a través d’Instagram, publicant la fotografia al seu perfil, descrivint la meravella al text de la publicació, explicant per què consideren que es tracta d’una meravella, etiquetant el compte @les7merave­llesdecata­lunya i fent servir l’etiqueta de la categoria correspone­nt: #meravellag­astro #meravellan­aturalesa#meravellat­radicio #meravellam­onument #meravellae­co #meravellau­rbana #meravellae­sport.

La segona via per fer propostes és a través de correu electrònic, enviant la fotografia a l’adreça setmeravel­les@lavanguard­ia.cat, especifica­nt a quina de les set categories pertany i adjuntant una descripció. Se sortejarà un smartphone entre tots els participan­ts, amb què podran continuar fent i compartint fotografie­s. ●

La iniciativa és una invitació a fotografia­r les “meravelles” que defineixen i fan especial Catalunya

 ?? Ichha elaOcs ??
Ichha elaOcs
 ?? ?? Montserrat, el delta de l’Ebre i Girona, paisatges icònics del territori català
Montserrat, el delta de l’Ebre i Girona, paisatges icònics del territori català
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain