La Vanguardia (Català-1ª edició)

La Guàrdia Urbana no pot

-

em sembla molt bé la prohibició de fumar a les platges de Barcelona i el desplegame­nt d’informador­s d’aquesta normativa que ha fet l’Ajuntament amb els banyistes. Però ara jo em pregunto si hi haurà el mateix interès i esforç amb els qui, durant la nit i la matinada, envaeixen les platges fent botellots, fumant-se els seus porrets i deixant la sorra plena de restes de menjar, bosses de plàstic i cigarretes.

en tinc els meus dubtes perquè la guàrdia Urbana ja no pot o no fa res per desallotja­r aquests grups incívics. Aquest Ajuntament actua a mitges i només cuida els seus.

Carles Roura Fornés

Barcelona aquest espai serà un alberg per a joves que necessiten tractament per tenir cura de la seva salut mental. també s’ha dit que podria ser un alberg juvenil destinat a joves en risc d’exclusió social.

Hi ha la sensació que el que passarà és que portaran joves de Barcelona i de molts altres indrets per tal de redistribu­ir una mica aquestes persones i evitar així que no es massifique­n els altres llocs. tants n’hi ha? i d’on venen?

el cas és que tarragona no hi pinta res, tot i que és aquí on diuen que es farà aquest alberg. No hi pinta res perquè és la generalita­t de catalunya la que domina i decideix sobre aquest tema.

Aleshores em pregunto si l’alcalde no té res a fer en aquesta decisió, només callar i acceptar. Això és democràtic?

com a mínim, les persones que viuen al voltant de la ciutat residencia­l mereixen una detallada explicació del que hi pensen fer. més que res per la tranquil·litat que volen continuar gaudint.

Maria Elisa Aragonés Subscripto­ra Tarragona

ic Juc 1 Hr

Antón carreño és el membre de taburete que ha estat operat d’apendiciti­s, i no Willy Bárcenas com es va publicar ahir a la pàgina 31.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain