La Vanguardia (Català-1ª edició)

Les noves famílies del Barça Les poderoses parelles de Lewandowsi, Christense­n, Raphinha i Kessié

-

La dona del nou davan"er del *$ +arcelona és campiona de ,ara"e& em# pres(ria& exper"a en nu"rició i presiden"a de -pecial .l'mpics /oland

La vida dels esportiste­s d’elit és nòmada. I cada canvi de club afecta el seu entorn sentimenta­l. En el cas del FC Barcelona masculí, no només han fitxat (de moment) Robert Lewandowsi, Andreas Christense­n, Raphinha i Franck Kessié. Amb ells també hi haurà les seves parelles i els seus fills. Pel que fa a Jules Koundé, de 23 anys, de moment no se sap que tingui cap xicota.

Anna Lewandowsk­a, Katrine Friis, Natalia Rodrigues i Joëlle Kessié podran de confratern­itzar

Man"é un perfil absolu"amen" discre" a les xarxes socials; se sap que després d’una llarga relació es va casar amb el jugador el 2021 i "enen dues filles amb més dones dels jugadors del primer equip, com ara Coral Simanovich, Elena Galera, Romarey Ventura, Mikky Kiemeney, Daniela Jehle o Anne Laure Braithwait­e.

Els tabloides britànics van crear el terme WAG per referir-se a les dones i xicotes ( wifes and girlfriend­s) dels futboliste­s. Tot i això, moltes són més poderoses que les seves parelles. Era el cas de Shakira, la més influent de totes, per sobre de Victoria Beckham i Perrie Edwards. Però amb la seva retirada de la banqueta després de trencar amb Gerard Piqué, les mirades s’han girat cap a un tàndem que promet ser potent: el matrimoni Lewandowsk­i.

Tots dos tenen 33 anys, i quan es van conèixer ella era més celebrada que ell com a esportista. Acumula 38 medalles de karate, des que va començar amb 13 anys. El 2009 va guanyar el bronze al Mundial, i el 2012, la plata. És llicenciad­a en Educació Física, especialis­ta en alimentaci­ó i entrenador­a profession­al. A més, presideix l’Special Olympics Polond. Lewandowsk­a ha escrit llibres, és consellera delegada de la firma d’alimentaci­ó saludable Foods by Ann, ha creat un pla nutriciona­l i la marca de roba infantil Baby by Ann.

La parella es va conèixer en un campament esportiu el 2007 i van començar una història

La parella del danès An# dreas $%ris"en# sen& amb qui fa més de sis an's que es"(& és una model i )influencer’& i acaba de con# ver"ir el jugador en pare d’amor que van segellar amb el seu casament el 22 de juny del 2013. El 2017 naixia la seva primera filla, la Klara (5), i tres anys després, va arribar la Laura (2).

La polonesa apareix de manera regular en la llista de les dones més riques i influents del seu país i encapçala el rànquing Forbes Woman de Polònia. Té més de 4,3 milions de seguidors a Instagram, on comparteix fotos fent esport i passant-s’ho bé amb les seves filles i el seu marit. Tots dos són uns enamorats de Mallorca.

Igual que Anne-Laure Braithwait­e, que feia broma quan deia: “Martin juga al Barça i, si no corre, serà culpa meva, perquè no l’alimento bé”, Lewandowsk­a s’encarrega del pla de nutrició del jugador. A la seva app Diet & Training by Ann hi ha entrenamen­ts i àpats fàcils per preparar a casa semblants als que menja la parella.

En el cas dels danesos Andreas Christense­n i Katrine Friis, que fa més de sis anys que estan junts, el fitxatge ha arribat en un moment de grans canvis per a la parella, ja que al maig van tenir el primer fill. La model danesa, de 25 anys – ell en té un més–, promociona marques de roba i cosmètica a les xarxes socials als seus, de moment, 19.000 seguidors.

Natalia Rodrigues(23), la dona de Raphinha (25), el nou extrem del Barça, també és influencer. Es

 ?? ?? Anna Lewandowsk­a
Anna Lewandowsk­a
 ?? ?? Joëlle Kessié
Joëlle Kessié
 ?? ?? Katrine Friis
Katrine Friis
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain