La Vanguardia (Català-1ª edició)

Shakira i Piqué pacten que ell tindrà els fills a l’agost

- Andrés Guerra

Els advocats de Shakira i els de Gerard Piqué estan suant la cansalada, i no per les successive­s onades de calor, sinó pel pedregós camí que els ha tocat recórrer. L’artista i l’esportista continuen enfrontats per múltiples aspectes relacionat­s amb la guarda i custòdia dels seus fills, Milan (9) i Sasha (7), després de trencar com a parella. Almenys han arribat a un acord de pau temporal perquè els menors passin mig mes amb el seu pare. Shakira va anar amb ells a San Diego i després a Mèxic i a Los Angeles, i ara és el torn del defensa blaugrana.

L’artista va tornar amb els nens al domicili familiar a la urbanitzac­ió Ciutat Diagonal d’Esplugues de Llobregat i aquest mateix matí els ha entregat a Piqué, segons ha pogut saber La Vanguardia de fonts pròximes a l’exparella.

Durant dues setmanes estaran junts, però no en aquesta mansió, sinó, possibleme­nt, a l’apartament que el blaugrana té al centre de Barcelona.

Encara que Piqué ja ha tornat amb l’equip de la seva expedició nord-americana, ahir van començar els entrenamen­ts. La cita més immediata és el trofeu Joan Gamper, diumenge vinent, dia 7, i el divendres 12 ja torna a començar la Lliga. El futbolista necessitar­à, segurament, l’ajuda de la seva família aquests dies.

Les negociacio­ns continuen, lentes però inexorable­s, i els dos despatxos de lletrats, Pilar Mañé i Tamborero Abogados, s’esforcen a resoldre com més aviat millor una situació molt difícil per a tothom. En aquesta època de l’any, i atès que encara no s’ha arribat a un acord, hi ha més probabilit­ats que en Milan i en Sasha continuïn a Barcelona almenys durant el curs 2022-2023 que no pas que es traslladin a un altre lloc amb la seva mare en un futur immediat.

El 4 de juny la cantant i el futbolista confirmave­n que se separaven amb un comunicat en què escrivien: “Lamentem confirmar que ens estem separant. Pel benestar dels nostres nens, que són la nostra màxima prioritat, demanem respecte a la privacitat. Gràcies per la vostra comprensió”. ●

L’artista va anar amb ells a San Diego, Mèxic i Los Angeles i ara és el torn del defensa blaugrana

 ?? Ins agram ?? Piqué amb els seus fills
Ins agram Piqué amb els seus fills

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain