La Vanguardia (Català-1ª edició)

Chen visitarà Barcelona a finals d’agost dos anys i mig després

La relaxació en les restriccio­ns permet el viatge

- Roberto Rodríguez

L’última vegada que Chen Yansheng va ser a Barcelona l’Espanyol era a l’Europa League, José María Duran i Raúl de Tomás acabaven d’arribar al club, Òscar Perarnau era el director esportiu i Abelardo l’entrenador de l’equip. Des d’aleshores, el mes de març del 2020, la pandèmia ha impedit que el propietari de l’equip perico pogués tornar a la ciutat comtal per seguir de prop els progressos de l’entitat. Ni tan sols va conèixer Vicente Moreno, tampoc no va poder acomiadar-se en persona de Rufete, en qui mantenia gran confiança.

Dos anys i mig després Chen Yansheng tornarà a Barcelona. Serà les pròximes setmanes, possibleme­nt entre l’última setmana d’agost i la primera de setembre, com més aviat millor després de la relaxació en les restriccio­ns per la pandèmia a la Xina. Aquesta visita respon a la intenció del mandatari de demostrar un interès i compromís més importants amb l’entitat i visibilitz­ar el seu pas endavant en la gestió del dia a dia anunciat al començamen­t del curs. El mandatari vol ser-hi durant el tancament de mercat, cosa que podria servir com a estímul per accelerar algunes operacions per reforçar l’equip aquesta temporada. La seva presència també servirà per tancar nous acords d’índole comercial amb relació amb la Xina i farà algun acte institucio­nal pendent des de fa temps.

Mentrestan­t, al terreny esportiu el club continua treballant per a la sortida de Wu Lei, que es concretarà en les pròximes hores, i per incorporar nous jugadors. De moment, Diego Martínez tan sols compta amb 16 jugadors, la resta (6) o han pactat la seva sortida, com Wu Lei, o directamen­t estan apartats, com Aleix Vidal, Dimata, Monito Vargas, Vilhena i De Tomás, la situació del qual sembla encallada. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain