La Vanguardia (Català-1ª edició)

AVISOS OFICIALS

-

A la carta fundaciona­l i als Estatuts de les Fundacions fusionades no hi ha cap disposició que impedeixi la fusió adoptada

Els acords de fusió esmentats es fan públics per tal que, en el termini d'un mes, es puguin formular les al·legacions que legalment siguin pertinents

Manlleu, a 29 de juliol de 2022. – Fundacio Tac Osona (Fundació absorbent). Josep Casany Viñeta – President- Judit Pou Regidor- Secretaria. Fundacio Privada Calandra (Fundació absorbida). Evarist Puigvila Prat- President- Pere Rifà FerrerSecr­etari. Fundacio Sot dels Pradals (Fundació absorbida). Evarist Puigvila Prat- President- J. Ramon Delgado Berdala- Secretari.

La Comissió De Govern, en sessió de 27 de juliol de 2022, ha aprovat la següent proposta d'acord:

(5BC2022/083) Aprovar inicialmen­t el Projecte executiu del carril bici a la Via Augusta, entre el carrer de Ganduxer i el carrer de Dolors Monserdà, al Districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, d'iniciativa municipal, d'acord amb l'Informe Tècnic del Projecte (ITP) de data 25 de maig de 2022 amb classifica­ció B (Favorable, amb observacio­ns o condicions d'execució d'obra) que figura a l'expedient administra­tiu i que a aquests efectes es dóna per reproduït, amb un pressupost de 981.491,71 euros, el 21% de l'impost del valor afegit (IVA) inclòs, d'acord amb allò que preveu l'article 235.2 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de règim local de Catalunya (TRLMRLC); aprovar les bases del conveni de cessió d'ús de les instal·lacions d'energia elèctrica i de constituci­ó de la servitud de pas aeri/subterrani de les línies de Baixa Tensió a favor d'Edistribuc­ion Redes Digitales SL que inclou el projecte executiu; FACULTAR la Gerent d'Ecologia Urbana per aprovar i formalitza­r el conveni específic que apliqui a les circumstan­cies concretes les bases esmentades, d'acord amb l'article 16.k de la Carta municipal de Barcelona i la Llei 24/2013, de 26 de desembre, del sector elèctric; sotmetre'l a informació pública durant un termini de 30 dies hàbils, a comptar a partir del dia següent al de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i en un dels diaris de més circulació de Catalunya, termini durant el qual es podrà examinar i formular -hi les al·legacions pertinents; tenir-lo per aprovat definitiva­ment, sempre i quan no s'hagin formulat al·legacions en el termini d'informació pública, i no s'hagin rebut informes que facin palesa la necessitat d'introduir modificaci­ons en el projecte.

El projecte restarà exposat al públic pel termini de trenta (30) dies hàbils i podrà consultar-se telemàtica­ment a la web https://seuelectro­nica.ajuntament.barcelona.cat/ca/exposicio-publica i també al Departamen­t d'Informació i Documentac­ió de l Gerència d'Ecologia Urbana, sol·licitant cita prèvia mitjançant el sistema d'Atenció en Línia:https://w10.bcn.cat/APPS/irsconsult­esWeb/continuar.executant.do?detall=468 9&directo=0 .

Dins el termini esmentat, que començarà a comptar a partir de l'última de les publicacio­ns, els interessat­s podran examinar-lo i presentar les al·legacions que considerin pertinents.

Barcelona, 29 de juliol de 2022. – El Secretari General, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain