La Vanguardia (Català-1ª edició)

Isco i Marcelo continuen sense equip quan falta una setmana per a la Lliga

Els dos veterans tenen ofertes que no els convencen

- Carlos Novo

Dos dels futboliste­s que han deixat aquest estiu el Reial Madrid continuen sense trobar equip quan falta una setmana perquè comenci la Lliga. Es tracta d’Isco i Marcelo. Tots dos tenen ofertes, però encara no se n’han decantat per cap.

El cas d’Isco és el que més sorprèn. A l’abril va fer 30 anys, no ha patit lesions d’importànci­a en la seva carrera i encara li queden diverses temporades en el futbol d’elit. El seu problema és que, després de nou anys al Madrid, on ho va guanyar tot, ningú no s’acosta a pagar-li el que guanyava al club blanc, uns dotze milions bruts a l’any.

La sortida que semblava més natural per a Isco és el Sevilla. Allà hi ha Julen Lopetegui, que, quan era selecciona­dor nacional, tenia Isco com l’estrella de la roja. Lopetegui ha repetit diverses vegades que li encantaria tenir Isco a les seves files: “No amagaré que m’encanta”, va dir a l’última roda de premsa.

Tot i això, al club de Nervión no estan gaire per la feina i el possible fitxatge s’ha refredat. També ha sonat per a Isco el Betis i ha rebut una oferta en ferm de la Roma de Mourinho.

En aquest cas és el jugador el que ha dit que no, perquè prioritza un equip que disputi la Champions.

Amb Marcelo les coses són una mica més complicade­s. El lateral brasiler ja té 34 anys i li queda bastant menys recorregut. Quatre han estat fins ara els equips que més s’han interessat per ell: el Valladolid i el Getafe de la Liga i el Trabzonspo­r i el Fenerbahçe de la lliga turca, una lliga a què ja va anar a parar Roberto Carlos, l’antecessor de Marcelo al Madrid.

Cap d’aquestes destinacio­ns no sembla venir-li de gust, a Marcelo, el jugador que ha guanyat més trofeus en la història del Madrid (25). Els últims dies també s’ha parlat del possible interès de dos clàssics del futbol europeu: el Lió i l’AC Milan, una cosa que es va desmentir des de França i Itàlia.

Isco va estar a punt de fitxar pel Sevilla i va rebutjar la Roma, i Marcelo podria tornar al Fluminense

Dues perspectiv­es semblen obrir-se per a Marcelo: l’MLS dels Estats Units i tornar al Brasil, al Fluminense, el club que li va obrir les portes de l’elit. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain