La Vanguardia (Català-1ª edició)

Edu Expósito serà el cinquè fitxatge de l’Espanyol

-

En espera de l’oficiali■ tat, l’Espanyol incorporar­à el migcampist­a Edu Expósito (26 anys), procedent de l’Eibar, per a les pròximes cinc temporades. El català, sorgit de les categories inferiors del Gavà, ha jugat a la Damm, el Deportivo i l’Eibar, on la temporada passada va marcar vuit gols i va repartir les mateixes assistènci­es. del principi la comunicaci­ó va ser fluida. Des d’aleshores ell va marcant el seu procés. Ens comunica que vol incorporar-se de manera més gradual i que és ell qui marca com se sent, les molèsties que té i què necessita per trobar la seva millor versió”.

Cap rastre del suposat conflicte entre tots dos, ni d’una intenció del club per traspassar­lo. Al contrari, Martínez va verbalitza­r que sí que té cabuda al seu projecte: “Quan vaig arribar em vaig trobar amb una situació que ja ve de l’any passat. Respecto les situacions personals de cadascun. Al meu Espanyol hi vull els millors, els que estiguin totalment focalitzat­s en l’equip”. I va tornar a deixar en mans del futbolista la seva situació: “Quan estigui en bones condicions físiques, mentals i conscienci­osa i passional de Martínez, aquestes molèsties estranyes de De Tomás fan pensar que el jugador podria tenir al cap una possible sortida en cas que arribi una oferta que encara no hi ha hagut.

Pel que fa als pocs reforços, una setmana abans de començar la Lliga, Martínez va reconèixer que és evident que necessiten jugadors importants en totes les línies. “Som lluny del que necessitem per ser l’equip que volem arribar a ser”, va assegurar. “Cal ajustar les expectativ­es”, va reclamar.

L’equip jugarà aquesta nit (20.30 hores) contra el Nàpols, sense Embarba, Pol Lozano, Puado ni Pedrosa, a causa de diferents problemes físics. Per descomptat, tampoc no hi serà De Tomás. ●

“Som lluny del que necessitem per ser l’equip que volem arribar a ser” Diego Martínez

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain