La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’actriu hispana viurà cinc mesos a Figueres

-

Eva Longoria ja va anunciar a ● finals de juliol a Marbella, quan va assistir a una gala benèfica, que aniria a viure durant cinc mesos a Figueres per rodar una sèrie d’Apple TV+. Ara s’ha revelat de quin projecte es tractava. La popular protagonis­ta de Mujeres desesperad­as va confirmar que es traslladar­à a la ciutat de Dalí amb el seu marit, José Bastón, i el seu fill Santiago, de 4 anys. “És la primera vegada que m’estaré tant temps al nord, a Catalunya, perquè sempre vinc al sud, a Marbella, Còrdova, Sevilla...”, va dir. llibre publicat per la periodista, presentado­ra de televisió, escriptora i articulist­a de Sandra Barneda, amb una trajectòri­a profession­al lligada al grup Mediaset, al capdavant de programes com ara La isla de las tentacione­s. També va ser finalista del premi Planeta el 2020, amb Un océano para llegar a ti. “És un somni haver inspirat Apple TV i Bambú per a aquest projecte fantàstic. Encara estic més emocionada per Eva Longoria al paper de la Gala i per Carmen Maura al paper de la Júlia”, va afirmar Barneda a Twitter.

L’adaptació a la pantalla petita tindrà una versió en anglès i una altra en espanyol. Carlos Sedes ( Fariña, Now and then) serà el director de la sèrie, i el guió ha anat a càrrec de Ramón Campos i Gema R. Neira, responsabl­es de ficcions com ara Gran Hotel, Velvet, Las chicas del cable, Fariña i l’acabada d’estrenar Now and then.

Amb aquesta nova producció, Apple TV+ continua apostant per les produccion­s bilingües i en espanyol. L’any passat va estrenar Acapulco, protagonit­zada pel mexicà Eugenio Derbez, i fa uns mesos va llançar Now and then, on treballen Maribel Verdú, Marina de Tavira i Rosie Pérez, entre altres actors. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain