La Vanguardia (Català-1ª edició)

Rigoberta tanca Cap Roig

La barcelonin­a va actuar davant de gairebé 2.500 espectador­s

-

viral el 2020 –i que van marcar la tendència que reforçaria de manera definitiva la seva participac­ió en el Benidorm Fest d’aquest hivern–, Rigoberta Bandini ha tingut una repercussi­ó més que notable. Tanta, que l’artista experiment­a, fins i tot, cert esgotament, tal com va manifestar fa unes setmanes de manera molt gràfica (“Estoy un poquito hasta el coño”, va argumentar). Per aquest motiu, doncs, a la tardor farà una pausa que la mantindrà un temps allunyada dels escenaris. De moment, però, continua protagonit­zant gales com la que ahir a la nit va prosseguir amb Fiesta i Ay mamá (Génesis), la primera versió que es va escriure de la cançó que finalment van enviar a Benidorm.

Rigoberta Bandini no es diu ni Rigoberta ni Bandini, sinó Paula Ribó, i abans d’adoptar l’encarnació que l’ha convertida en una figura amb un gran atractiu popular, havia format part, juntament amb Paula Malia i Bàrbara Mestanza, de The Mamzelles. La també actriu de doblatge i escriptora va prosseguir el seu concert a Calella de Palafrugel­l amb versions del tema de Jaume Sisa Qualsevol nit pot sortir el sol, peça que sonava en el moment de redactar aquesta crònica. No havia de ser l’única versió de la nit, ja que el repertori previst incloïa més homenatges a Massiel ( La, la la) i a Marisol ( Corazón contento). També hi ha una explícita picada d’ullet a Los Payasos de la Tele amb l’Así cantaba que va gravar fa poc amb Amaia.

Al tancament d’aquesta edició es creia que Rigoberta Bandini també obsequiari­a l’audiència amb temes molt coneguts de Julio Iglesias, A todos mis amantes, Perra o la versió definitiva d’Ay mamá, a més de Too many drugs per tancar la nit. ●

Bandini va oferir algunes versions, com el ‘La, la, la’ de Massiel o el ‘Corazón contento’ de Marisol

 ?? David Borra / E!E ?? Rigoberta Bandini, ahir a la nit a Cap Roig
David Borra / E!E Rigoberta Bandini, ahir a la nit a Cap Roig

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain