La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Madrid veu a prop la possibilit­at de fer caixa amb Casemiro

- REDACCIÓ

El Reial Madrid espera una resposta imminent de Casemiro sobre l’oferta marejadora que li ha presentat el Manchester United. El conjunt britànic està desesperat per reforçar-se després del nefast inici de temporada i ha trucat a les portes del pivot brasiler, de 31 anys, i més que amortitzat per l’entitat blanca. El futbolista està sospesant molt seriosamen­t marxar a la Premier, ja que el sou que li ofereix el Manchester United és molt superior al que percep al club blanc.

El brasiler vol mantenir ben aviat una conversa amb el seu entrenador, Carlo Ancelotti, que li té una confiança màxima i que el considera titular indiscutib­le. Si fos per l’italià, Casemiro no marxaria. Forma part de la seva guàrdia pretoriana. Però al Madrid creixia ahir la sensació que el futbolista es decidirà per demanar al club que el deixi marxar. No de franc, lògicament. Al Madrid no acostumen a regalar futboliste­s. Florentino Pérez no ha posat cap preu al jugador, però per uns 60 milions d’euros estaria disposat a començar a parlar. Ara bé, les negociacio­ns només començarie­n de debò quan Casemiro transmeti el desig d’abandonar el Bernabeu.

Aquesta circumstàn­cia no pot allargar-se gaire en el temps, no només perquè el mercat tanca l’1 de setembre, sinó perquè al Manchester United li urgeix posar solució a la seva situació. El conjunt d’Old Trafford ha perdut els dos primers partits a la Premier amb molt mala imatge i dilluns rep un Liverpool que tampoc no sap què és guanyar en aquest començamen­t de campionat. El Reial Madrid se’n pot aprofitar per fer caixa. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain