La Vanguardia (Català-1ª edició)

El festival Arts d’Estiu tanca amb 38.000 espectador­s i un 85% d’ocupació

-

El festival Arts d’Estiu de Pineda de Mar (Barcelona) ha tancat l’onzena edició amb 38.000 espectador­s, el seu màxim històric, segons va informar ahir l’organitzac­ió en un comunicat. El festival, coorganitz­at per The Project i el Centre Cultural de Pineda de Mar, va començar la seva etapa el 2 d’agost, ha tingut un 85% d’ocupació i ha recuperat l’assistènci­a prepandèmi­ca del 2019.

La festa inaugural, amb Los 40 Principale­s i Marcel i Júlia, el recital d’Hombres G, i els concerts de Manolo García, Pablo Alborán i Joan Manuel Serrat han estat alguns dels 22 concerts que han esgotat les entrades.

També van vendre totes les localitats el grup infantil El Pot Petit, God Save The Queen (el tribut a Queen), una empoderada India Martínez, La Oreja de Van Gogh o Niña Pastori, en la tornada a l’Arts d’Estiu.

El festival ha tingut actuacions de grups i artistes com Earth, Wind & Fire, Joan Dausà, Mayumana, la màgia del Mag Lari, Antonio José, un doble concert amb M Clan i Loquillo, el monologuis­ta David Guapo i el colofó final protagonit­zat per Fangoria i Nancys Rubias.

Arts d’Estiu 2022 ha apostat un any més per una programaci­ó artística variada i de qualitat que ha comptat amb els màxims exponents de l’escena artística actual, amb una atenció especial al panorama musical nacional. A més, i fidel a la voluntat de ser un festival multidisci­plinari i per a tots els públics, s’han programat espectacle­s infantils, dansa, un monòleg d’humor i un espectacle de màgia.

Un dels èxits d’aquesta nova edició ha estat el Village, el nou Punt de Trobada de les nits del Maresme, que ha reunit més de 62.000 visitants en un total de 20 dies. Una vegada més, la platja de Pineda de Mar s’ha tornat a omplir de música, màgia, festa i diversió per a tothom. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain