La Vanguardia (Català-1ª edició)

Montilivi torna a celebrar un triomf a Primera

El Girona venç amb justícia el Getafe amb gols de Stuani, Taty Castellano­s i Duarte en pròpia porteria

- Albert Bassas

El Girona va sumar els seus tres primers punts en la temporada del retorn a Primera. Després de perdre a Mestalla, els gironins van tancar la segona jornada superant el Getafe per 3 a 1 amb gols de Stuani, Taty Castellano­s i Domingo Duarte en pròpia porteria. Enes Ünal va reduir distàncies per als madrilenys. Un resultat que fa justícia al que es va veure sobre la gespa, ja que els de Míchel van ser mereixedor­s de la victòria en tot moment i van tenir el domini absolut del ritme del partit.

Durant el primer temps, Stuani, que en aquesta ocasió va ser titular compartint atac amb Taty Castellano­s, va tenir la més clara pel Girona rematant una centrada de Yan Couto que David Soria va treure amb el peu. I minuts més tard, el mateix futbolista uruguaià, amb la col·laboració de Djené, que va desviar la trajectòri­a de la pilota, va aconseguir estrenar el marcador i va fer impossible l’estirada del porter visitant. Abans, Riquelme i Aleix Garcia ja ho havien intentat amb diversos xuts llunyans.

El Getafe, en canvi, només va arribar un cop a porteria durant el primer temps i va estar a punt de marcar després que Yangel Herrera enviés al travesser una pilota que intentava rebutjar.

Tot just començar la segona part, el Girona va tornar a veure porteria gràcies a un autogol de Duarte i, gairebé a la jugada següent, encara hauria pogut ampliar l’avantatge si l’àrbitre, Muñiz Ruiz, no s’hagués desdit d’un penal que inicialmen­t havia xiulat a instàncies del VAR. El videoarbit­ratge va tornar a actuar, però a l’inrevés, a la jugada següent, després que es donés per bo un gol al contracop d’Enes Ünal, quan hi havia falta prèvia sobre Aleix Garcia. Sense temps per encaixar el cop, el Getafe va veure, a més, com Castellano­s s’estrenava com a golejador picant magistralm­ent una pilota per sobre la sortida del porter. Ja a les acaballes i amb els gironins convençuts de la victòria, Ünal va fer el gol de l’honor per als visitants. ●

 ?? Al              G ?? L’argentí Taty Castellano­s va marcar el seu primer gol oficial amb la samarreta del Girona
Al G L’argentí Taty Castellano­s va marcar el seu primer gol oficial amb la samarreta del Girona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain