La Vanguardia (Català-1ª edició)

Catoira: “Farem un plantilla competitiv­a”

L’executiu, “optimista” en la presentaci­ó de Dani Gómez

- Carlos Ruiz

L’inici de temporada de l’Espanyol ha destapat més mancances que virtuts, amb els deixebles de Diego Martínez aplicats però sense pólvora en l’empat contra el Celta i en la derrota contra el Rayo Vallecano. Des del club reiteren que “la plantilla està incompleta”, en especial de cara al gol. Un dèficit que intentarà pal·liar el davanter Dani Gómez, sisè fitxatge, que va ser presentat ahir al RCDE Stadium. “Estic il·lusionat per arribar a la família perica. El club està en un procés al qual m’afegeixo des d’ara. És un repte especial”, va dir el del planter del Reial Madrid, que arriba cedit per una temporada del Llevant, on ha jugat els dos últims anys. L’entitat blanc-i-blava no té opció de compra, però sí de tempteig.

“Sempre ha tingut una ràtio de gols interessan­t. Esperem que el seu rendiment sigui immediat”, va dir per la seva part el director esportiu, Domingo Catoira, que es va mostrar “optimista” de cara als últims deu dies de mercat, “els més importants” per tancar la planificac­ió. “Segur que completare­m una plantilla competitiv­a l’1 de setembre”, va indicar, a més d’assumir l’“obligació” de millorar el grup actual.

L’arribada de Dani Gómez, “planificad­a” a l’inici de l’estiu, no altera el futur de Raúl de Tomás, la continuïta­t del qual no es discuteix des del club malgrat que encara no s’ha entrenat amb el grup des de la seva arribada el 14 de juliol per unes molèsties. “Si ha pertorbat l’ambient se m’escapa”, va dir en referència a la divisió d’opinions a la grada sobre el madrileny en el tram final del partit contra el Rayo.

Catoira va defensar continuar amb una “gestió responsabl­e” i “imaginativ­a” en un “mercat bloquejat”. També va demanar “paciència” a l’afició i va reconèixer que “probableme­nt” Pedrosa passarà pel quiròfan per les molèsties al pubis. Un altre problema per a un Espanyol amb molta feina pendent als despatxos. ●

Estic il·lusionat per arribar a la família perica; és un repte especial” Dan Gómez cou jugPdor de l’CspPnyol

 ?? OlÓCI larlos/ira ?? Dani Gómez, presentat ahir amb Mao Ye i Domingo Catoira
OlÓCI larlos/ira Dani Gómez, presentat ahir amb Mao Ye i Domingo Catoira

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain