La Vanguardia (Català-1ª edició)

#l preu de l’ha$itat%e utilit&at pu'a u" ()*%

- / Efe / Europa Press

El preu mitjà de l’habitatge ■ utilitzat a Espanya es va incrementa­r un 3,4% el segon trimestre en comparació amb el període gener-març d’aquest mateix any, fins a 1.937 euros per metre quadrat, segons les últimes dades del Col·legi de Registrado­rs. En sentit contrari, el cost mitjà d’un habitatge nou va descendir en el període analitzat un 0,7%, fins a 2.055 euros per metre quadrat, cosa que deixa una mitjana per a un habitatge nou i utilitzat a Espanya entre abril i juny de 1.957 euros per metre quadrat, un 2,4% més que el trimestre precedent. En aquest segon trimestre els preus mitjans més elevats per a un habitatge nou i utilitzat es van localitzar a les Balears (3.180 euros per metre quadrat) i a Madrid (3.169 euros). Un esglaó més avall es van situar el País Basc (2.787 euros per metre quadrat) i Catalunya (2.427 euros).

per títol i per un import total de 25,43 milions d’euros. Els títols de l’entitat cotitzen, en aquest moment, a un preu de 2,93 euros cada un. Aquest programa de recompra d’accions no excedirà el 10% del capital social del banc i la durada màxima serà de 12 mesos. Aquesta recompra s’inclou dins de la remuneraci­ó prevista al Pla Estratègic que l’entitat ha dissenyat per al període 2022-2024. Amb això preveu generar al voltant de 9.000 milions de capital que preveu repartir entre els accioniste­s.

de la programaci­ó assoleix els 40.000 vols en un període de dotze mesos. La companyia va subratllar que els vols afectats són de curta distància i que la majoria de cancel·lacions són en rutes que tenen altres vols diaris, per la qual cosa els passatgers afectats rebran un vol alternatiu o una devolució dels diners. Les cancel·lacions de l’aerolínia s’emmarquen en les restriccio­ns que ha imposat el mateix aeroport per evitar retards per l’escassetat de treballado­rs.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain