La Vanguardia (Català-1ª edició)

En clau d’humor La vida del príncep Andreu es convertirà en musical

-

Els escàndols del príncep Andreu d’Anglaterra es convertira­n en un musical en clau d’humor que serà escrit i protagonit­zat pel còmic Kieran Hodgson i amb música de Freddie Tapner. La producció servirà per celebrar el 40è aniversari de Channel 4.

Aquest estiu la Princesa d’Astúries ha portat roba de firmes de baix cost més informal, va ser el seu desplaçame­nt, eel 17 de juliol, a Londres, amb la inffanta Sofia, per donar suport a la seelecció femenina de futbol en el ppartit contra Dinamarca a l’Eurocoopa. A l’estadi de Brentford, les ddues germanes van gaudir del maatx, malgrat la derrota de l’equip dd’Espanya, i van posar amb senggles samarretes de la selecció. L’aagenda oficial de la Princesa es vva tancar el 25 de juliol, quan, ammb la infanta Sofia, va acompaanya­r els seus pares a Santiaggo de Compostel·la per assistir a la tradiciona­l ofrena a l’Appòstol.

Perr a una nova aparició va caldrre esperar fins a l’1 d’agoost, quan els Reis i les seves fiilles, Elionor i Sofia, van fer uuna visita a la Cartoixa i el poble de Valldemoss­a, la primmera conjunta de les seves vacances a Mallorca. Aqquest agost, a diferència dd’anys anteriors, ni la RReina ni les seves filles vvan passar pel Club Nàutic de Palma en la setmana de les regates de la Copa del Rei Mapfre, en què va participar el Rei. El divendres 5 d’agost els Reis, les seves filles i la reina Sofia i la princesa Irene de Grècia van sopar al restaurant Ola del Mar, ubicat a la zona del Portitxol, i el diumenge següent, amb el Rei absent pel viatge a Colòmbia, hii va haver una imatge inèdita de lles dones de la família reial: les reines Letícia i Sofia al costat de la princesa Elionor i la infanta Soofia. Juntes van anar a sopar al reestauran­t Beatnik i a tafanejar peer un mercat ambulant del barri dde la Llotja, a Palma.

L’últimma ocasió en què es va veure la PPrincesa, i la resta de la família, vaa ser el 10 d’agost, quan van fer unn tomb pel centre de Palma amb qquè van voler visibilitz­ar la seva prresència a l’illa, tot i que des d’aquuell dia no se’ls ha tornat a veure. CComençava la part privada de les vvacances, uns dies més a Mallorca,, una escapada a una destinació­ó desconegud­a i retorn a Madrid pper preparar la tornada de laa Princesa a Gal·les. ●

SANTORAL

Lluís de França, Genís d’Arlès, Julià, Josep de Calassanç, Patrícia de Nàpols, Nemesi, Eusebi, Geronci, Pelegrí, Vicenç, Poncià

El curss que ve la filla gran dels Reis comennçarà els estudis univerrsit­aris i la formacció militar

 ?? Medid Teooei / EP ?? Jove
Medid Teooei / EP Jove
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain