La Vanguardia (Català-1ª edició)

Lazo: “Serà clau estar units al camp i fora”

El president Chen Yansheng va aterrar ahir a Barcelona

- CArlos Ruiz

A causa dels dubtes generats per l’equip i l’ambient enrarit per l’austera política de fitxatges, hi ha un mantra que es repeteix a l’Espanyol: unió, incidir en la força del col·lectiu. L’últim que s’ha afegit a aquest missatge és José Carlos Lazo, setè fitxatge perico que va ser presentat ahir al RCDE Stadium.

“Diego Martínez m’ha demanat de crear unió en el grup. Hi ha molts joves, serà clau estar units dins del camp i fora”, va dir l’extrem procedent de l’Almeria, on ha jugat els tres últims anys. El gadità, de 26 anys, firma fins al 2027, mentre que Embarba fa el camí invers i arriba al club andalús. Mao Ye, present en l’acte, va explicar que amb les dues operacions l’Espanyol “crea una mica més de marge salarial”, tot i que com és habitual no va donar xifres. El conseller delegat farà balanç amb el propietari i president del club, Chen Yansheng, que ahir va arribar a Barcelona dos anys i mig després de la seva última visita.

Format al Reial Madrid, Lazo va debutar a Primera precisamen­t contra els blancs aquesta temporada i es podria estrenar com a perico un altre cop contra els d’Ancelotti diumenge. “Cal anar a mort contra el Madrid. Es pot guanyar a qualsevol”, va indicar el de Sanlúcar de Barrameda, que va destacar el seu driblatge i xut. “És el repte més gran de la meva carrera”, va concloure.

Juntament amb Lazo, el director esportiu, Domingo Catoira, va insistir que “el diferencia­l serà el col·lectiu” i no unes individual­itats o estrelles que escassegen a la plantilla. L’únic amb aquest cartell és De Tomás, encara lesionat i sense ofertes per sortir. “No descartem cap posició. Estarem actius fins al final del mercat”, va finalitzar el responsabl­e esportiu d’un Espanyol que espera més fitxatges abans de l’1 de setembre. Al capítol de sortides, ahir també es va confirmar el traspàs del Monito Vargas al Shanghai Port. ●

No descartem reforçar cap posició, estarem actius fins al final” Do ingo C oi

 ?? RCDE ?? Lazo, presentat ahir amb Mao Ye i Domingo Catoira
RCDE Lazo, presentat ahir amb Mao Ye i Domingo Catoira

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain