La Vanguardia (Català-1ª edició)

‘Dúos increíbles’, la gran aposta d’entretenim­ent musical de La 1

Vuit famosos cantants veterans formaran parella amb joves talents

- Begoña Corzo Suárez

La 1 enllesteix els últims detalls de la seva aposta més important per a la pròxima tardor, Dúos increíbles, un concurs de talents musical, amb Juan y Medio com a presentado­r.

Aquest espai d’entretenim­ent musical, amb duos formats per cantants de dues generacion­s diferents, té com a objectiu “reinterpre­tar la banda sonora d’Espanya, els èxits i les cançons que fa dècades que formen part de nosaltres, des de la creativita­t fins a la llibertat artística, i oferir un gran espectacle ple d’expectació i companyoni­a”, explica el comunicat de RTVE, que produeix el programa en col·laboració amb Grupo Ganga.

Les 12 gales del programa es faran en un plató amb una orquestra i una banda en directe. A les sales d’assajos i de descans, els artistes prepararan les seves cançons, en solitari o amb les parelles, i analitzara­n les interpreta­cions i les emocions.

El veterà comunicado­r Juan y Medio

Dúos increíbles

farà que les actuacions, les entreviste­s, les votacions i els altres elements del programa flueixin amb ritme i humor.

A l’equip dels artistes consagrats de Dúos increíbles hi ha les veus d’Ana Belén, Miguel Poveda, Ainhoa Arteta, Víctor Manuel, Sole Giménez, Antonio Carmona, Diego Torres i Carlos Goñi. Cada un formarà duo amb un dels intèrprets més joves, el grup dels júniors, compost per Antonio José, Nía, Agoney, La Cebolla, Marta Soto, Yoly Saa, Chema Rivas i Paul Alone. Aquesta barreja intergener­acional és clau per aconseguir versions sorprenent­s de les cançons més clàssiques i interpreta­cions originals d’èxits recents.

Durant els primers programes, els cantants hauran de formar vuit parelles musicals sense veure’s les cares, per

crear dos grups, i només es podran guiar per les qualitats vocals.

Els vuit duos competiran entre ells, primer amb els enfrontame­nts dels quatre duos de cada grup, fins a arribar a les batalles, en què es creuaran els dos equips i començaran les eliminacio­ns. El públic del plató decidirà, en directe, quins duos continuara­n i quins seran eliminats, fins a aconseguir un duo guanyador.

“És una oportunita­t per divertir-me i sorprendre’m cantant amb una altra generació”, diu Ana Belén. Miguel Poveda afegeix: “Vull passar-m’ho bé, emocionar i sentir-me viu; que passin coses i que es converteix­in en experiènci­a”.

Aquest format inèdit al nostre país és una adaptació del concurs d’origen xinès Singing with legends (‘Cantant amb les estrelles’), en què vuit veterans intèrprets molt reconeguts presten la seva experiènci­a a vuit artistes més, amb una fama adquirida fa molt més poc.

El concurs ha causat sensació al país oriental, i s’espera que també en causi a Espanya. A més, està produït per Ganga, la productora que hi ha darrere d’èxits com ara la sèrie Cuéntame cómo pasó. ●

Juan y Medio presenta l’espai, amb estrelles com ara Ana Belén, Miguel Poveda, Sole Giménez i Carlos Goñi

 ?? RTVE ?? Els vuit artistes consagrats que formaran duo amb els joves talents a
RTVE Els vuit artistes consagrats que formaran duo amb els joves talents a

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain