La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Vila-real només pot empatar a zero contra un cuirassat Getafe

- Carlos Novo

Al Vila-real se li va entravessa­r el Coliseum, on només es va poder emportar un empat sense gols contra el Getafe i no va poder sumar la tercera victòria consecutiv­a. La jugada polèmica va arribar a l’afegit. Al minut 96, l’àrbitre Figueroa Vázquez va xiular penal per unes suposades mans d’Arambarri. L’àrbitre va consultar el VAR i va anul·lar el penal per la desesperac­ió dels visitants després d’apreciar que l’impacte de la pilota va ser a la cara de l’uruguaià.

El partit va ser avorrit durant la primera part, amb poc ritme i jugat amb calor. El Vila-real sempre va proposar més, perquè va amb el seu estil, i el Getafe va buscar la seva ocasió a la contra, tancant molt bé els espais.

A la primera part amb prou feines hi va haver ocasions. Les més clares van ser per als groguets. Primer, en un xut llunyà de Pedraza que Soria va aturar bé. I la més clara va arribar al minut 40, una jugada elaborada entre Lo Celso i Morales que va acabar en una rematada de Gerard Moreno, que no va ser gol per la gran aturada del porter.

La segona part va aguditzar el que es va veure a la primera. El Getafe la va viure aculat entorn del seu porter i el Vila-real tocava i tocava, però quan arribava als voltants de l’àrea rival es quedava sense idees, incapaç de trobar el forat.

El remei d’Emery va ser refrescar el seu equip amb canvis. Van entrar Jackson, Baena, Chukwueze, Femenía i Coquelin. El domini visitant va passar a ser abusiu, però no es va traduir en ocasions. En va tenir una Baena i una altra Chukwueze, al minut 86, però va rematar malament. A l’afegit va arribar la polèmica, però al final no va ser res i el Getafe va salvar un punt. ●

 ?? AFP7 / EP ?? Gerard Moreno rematant una pilota al partit contra el Getafe al Coliseum
AFP7 / EP Gerard Moreno rematant una pilota al partit contra el Getafe al Coliseum

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain