La Vanguardia (Català-1ª edició)

Sense bòtox i sense xicot jove

Sharon Stone diu que la van deixar perquè no dissimula l’edat

- Begoña Corzo uárez

Sharon Stone ha revelat que fa poc va tenir una relació amb un home més jove que va acabar abruptamen­t després que ella es negués a injectar-se bòtox per esborrar-se les arrugues de la cara.

L’actriu, de 64 anys, protagonit­za el número del setembre de Vogue Arabia, on ha explicat que el seu xicot jove li va preguntar si feia servir bòtox i que ella li va contestar: “Potser seria molt bo per al teu ego i el meu si me’n posés”.

Després d’aquesta conversa, “el vaig veure una vegada més i llavors ja no li va interessar tornar-me a veure”, assegura la protagonis­ta d’Instint bàsic a la revista. “Si només em veus per això i res més, sisplau, busca el camí cap a la sortida”, reflexiona l’estrella.

L’estrella, que no es nega a parlar sobre l’envellimen­t a Hollywood i que s’ha convertit en una de les actrius de més de 60 anys que més selfies sense maquillatg­e pugen a Instagram, ja ha reconegut alguna vegada que se solia injectar productes per semblar més jove, però que va abandonar aquest tractament estètic fa temps.

“Quan ja era superfamos­a, hi va haver moments que em van injectar bòtox i aquestes coses, i després vaig tenir un vessament cerebral massiu i una hemorràgia cerebral de nou dies i em vaig haver de posar més de 300 injeccions de bòtox per recuperar una part de la cara que em va quedar enfonsada”, diu.

L’actriu de 64 anys revela que ja fa temps que va abandonar aquest tractament estètic

Aquesta experiènci­a pròxima a la mort va canviar l’opinió que l’actriu tenia sobre aquesta neurotoxin­a “de luxe maco a una necessitat neurològic­a massiva i dolorosa”.

Ara Sharon Stone s’estima més celebrar la seva edat i cada una de les seves arrugues. Després de convertir-se en musa de Dolce & Gabbana i defensar la sensualita­t més enllà dels 60 anys, a finals de juliol va compartir a Instagram una foto en topless amb la llegenda: “Afortunada­ment imperfecta en un dia perfecte”. De seguida la foto es va fer viral i els seus seguidors van celebrar la iniciativa.

Pel que fa a aquesta foto feta al costat d’una piscina: “La vaig publicar perquè sento que les dones ens tornem invisibles una vegada que ens convertim en mares i tenim 45 anys”, diu. La gent passa pel teu costat com si no hi fossis”, comparteix l’actriu, que és mare de tres fills adoptats.

Stone també explica que la imatge on mostra una part dels seus pits la va fer durant una tarda amb una amiga, i que cadascuna feia fotos a l’altra, perquè “la vida no sempre et fa sentir com un guanyador a mesura que et vas fent gran”.

I per demostrar que es troba molt bé així com és, fa tres dies va tornar a publicar una foto en biquini on es demanava: “Per què sempre em poso en forma quan acaba l’estiu?”. ●

 ?? Instagram ?? Portada
L’actriu Sharon Stone protagonit­za la portada de l’edició d’Aràbia de la revista ‘Vogue’ del setembre
Instagram Portada L’actriu Sharon Stone protagonit­za la portada de l’edició d’Aràbia de la revista ‘Vogue’ del setembre
 ?? Instagram ?? El topless de Sharon Stone
Instagram El topless de Sharon Stone

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain